Laden reviews...
1 546 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les clients louent principalement la rapidité des livraisons et le soin apporté à l’emballage. Le service client est perçu comme fiable et disponible. Les commandes arrivent souvent plus tôt que prévu et comprennent des petits cadeaux. Dans l’ensemble, l’expérience d’achat en ligne est satisfaisante.
anoniem
Pluspunten
Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf de surves is erg goed snel je bestelling in huis en dan krijg je altijd nog een verrassing er bij. Echt top
Beveelt niet aan
anoniem
Pluspunten
Snelle levering. Keurig verzorgd en altijd iets extra’s.
VerbeterpuntenIk was een beetje verward over mijn aankoop. Er stond dat alles niet op voorraad was in mijn order en toen kreeg ik bericht dat het onderweg was.
Jolanda Offerman
Ameide
Pluspunten
Goede service en ook snel.Ben zeer tevreden over De-Egel
Thea
Amsterdam
Pluspunten
snelle handelingen en versturen
Verbeterpuntenmail over dingen die er niet meer aanwezig zijn
anoniem
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Klantenbinding door kadootjes bij de bestelling te verpakken.
Nel
PAPENDRECHT
Pluspunten
Goede service en een snelle levering.
VerbeterpuntenBetere website
Hans
Venlo
Pluspunten
Snelle levering en altijd een verrassing erbij
anoniem
Pluspunten
Scherpe prijs
VerbeterpuntenBetaling sneller binnen krijgen zodat het nog sneller verzonden kan worden
M
K
Pluspunten
Snelle levering, geen verzendkosten boven de 20 euro, goed verpakt en ook nog een extra-tje erbij,
Frosien
Pluspunten
Van mij krijgt dit bedrijf een 10. Geen verbeterpunten nodig.
Corrie
Stadskanaal
Pluspunten
VerbeterpuntenNiet altijd alles op voorraad
Samanta
Westervoort
Coby en Cor
Wervershoof
Pluspunten
Goede en tijdige levering. Altijd een leuk extraatje bij de bestelling en voor wat ik wil de goedkoopste.
Verbeterpunten-----
Anita
Assen
Pluspunten
als er iets niet aanwezig is wordt dit meteen vermeld en verrekend.
Verbeterpuntenalles verloop goed.
Janie
Pluspunten
Snelle en zorgvuldige levering. Altijd een leuke attentie, moet niet, maar woed wel gewaardeerd.
VerbeterpuntenIn de webwinkel staan veel artikelen heel lang op niet leverbaar. Ik heb wel eens toch besteld en het werd ook geleverd. Ik bestel ook wel bij een ander en dat is jammer als jullie het wel hebben. Naar mijn idee moet dat beter kunnen.
Harmtje
Emmen
Pluspunten
Al meerdere keren snijmallen bij jullie besteld. Altijd keurig verpakt, mooie prijzen en snel verzonden. Ik ben erg tevreden en er zullen nog vele bestellingen volgen. Elke keer is het een verassing wat voor cadeautje er is toegevoegd. Dit maakt het nog leuker!
Mariska
Dedemsvaart
Pluspunten
altijd keurig op tijd( zelfs vaak eerder dan de geplande datum, met wordt verwacht)en altijd leuke precentjes erbij. en ik kan geen website vinden waar het goedkoper is. prima dus
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
G. Spoelstra
Elim
anoniem
Pluspunten
Heel goed ,de bestelling altijd op tijd
anoniem
Pluspunten
Alles altijd netjes en snel geleverd met altijd iets aardigs erbij. Zeer gewaardeerd. Zeker 10 punten waard
Paula Verdurmen
Dordrecht
Pluspunten
Snelle levering en betaalbare prijzen En altijd leuke extra.s.akkes
VerbeterpuntenAlles is prima
Lisette
Slootdorp
Pluspunten
Fijne webwinkel goed assortiment , snelle correcte levering. Altijd een feestje als de bestelling komt.
VerbeterpuntenVoor mij geen
A. Nijmeijer
Heerenveen
Pluspunten
Altijd snel alles in huis en altijd een leuk cadeautje erbij
anoniem
Pluspunten
Snelle levering goede service
Nijverdal
Beijerlandselaan 180