geweldig

Pakket werd niet goed of niet bezorgd, na de vakantie werd dit opnieuw verzonden door Engel

Goed .

Goede en nette verzorging ,maar jammer dat alles door de jaren zo erg verduurd is .

De bestelling snel en compleet gekregen

En zo als altijd een leuke verrassing erbij

geweldig

ik ben heel blij met de Egel

Wordt super goed verpakt en netjes geleverd heeft veel keus van allerlei dingen plaatjes enz.

Perfect!

Bestelling is steeds verzorgd verpakt,binnen een paar dagen word ze reeds geleverd de produkten zijn ook erg goed qua kleuren en dergelijke.Als er eens een produkt niet voorhanden is word dit zo snel mogelijk in orde gebracht.Ik kan echt niks negatief over De-Egel zeggen integendeel en als bonus krijg je ook dikwijls een stencil of stempel wat ik erg waardeer tenslotte hoeft dit niet.Dus hartelijk bedankt

Fijne zaak

Alles wordt netjes verpakt en op tijd geleverd. Leuk dat ze er meestal ook een presentje bij doen. Telefonisch wordt je netjes en in verstaanbaar Nederlands te woord gestaan. Is tegenwoordig ook al heel wat waard.

Altijd leuk om bij jullie te bestellen ook omdat er altijd wat extra's bij zit

Alles keurig

Gewedige winkel

Ik koop hier al jaren knutsel spullen online, goede service, ruim aanbod, en vaak een leuk extraatje.

perfecte en snelle levering

Ik koop de laatste jaren regelmatig bij de egel en altijd snelle levering en goede service

Helemaal top. Snelle levering en leuke extra's.

Sehr guter Service!

Sehr gute Kommunikation mit dem Verkäufer, und eine schnelle Lieferung. Vielen Sank für die Zugaben.

uitstekend

snelle levering en precies wat er op de site staat vermeld

Altijd goed

Prima service, veel keus in div. hobby artikelen, altijd toch wel sneller in huis dan bij je bestelling aangegeven wordt.

Al jaren koop ik hier mijn knutselspullen voor een goede prijs en de service is perfect.

heel goed

snelle leverink

Mijn pakketje zou pas 06-10 geleverd worden, maar ik had gevraagd of het uitrrlijk op 03-10 geleverd kon worden Daar ik een aantal dingen, waaronder het hj ,die die week pas uit kwam, heel graag mee wilde nemen op vakantie Tot mijn grote vreugde is mijn pakket op 03-10 geleverd DANK JULLIE WEL

Altijd netjes verpakt en alles klopt altijd wat de orders betreft.

Goede verzorgde orders en netjes ingepakt bezorgt. Met meestal een kleine attentie wat altijd weer een verrassing is. Met zo snel mogelijk geleverd.

Snel en netjes geleverd! Gewoon goed dus.

De producten waren zo gevonden en besteld. De levering was snel en netjes. Ik ben er blij mee en kom zeker terug.

Tiptop

Aanrader voor creatievelingen..

Bestelling goed afgeleverd

Superblij met snelle levering

Ik heb onlangs bij De Egel besteld, het zou 8 oktober bezorgd worden maar het was er al 3 oktober. Was er superblij mee.

Erg goed

De bestselling zijn goed afgeleverd

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES