zoals altijd prima

keurig verpakt altijd een verrassing er in en snel bezorgd bedankt

Ik had binnen een dag of twee mijn bestelling al in huis. Plus een leuke attentie. Ik ben zeer tevreden.

Super nel geleverd en zelfs iets extras erbij, Top!

Zie vorige vraag

Snelle verzending

Gewoon goed

God

Goed product, beperkte informatie klantenservice

De-Egel heeft heel veel en goede producten. De klantenservice mag iets meer informatie geven dan een simpele 'ja' op vragen via de mail. Net iets meer informatie omtrent het onderwerp.

Prima levering en snel.

Nette levering, vlugger dan verwacht. Vriendelijk dank.

Altijd snelle en correcte levering.

Ik winkel al jaren bij De Egel, en altijd zeer tevreden geweest met de afhandeling van mijn bestellingen. Er zit ook altijd een leuk presentje bij, en dat waardeer ik zeer. Ik ben ook blij met de zoekfunctie van de website; soms is het moeilijk te achterhalen waar een product te vinden kan zijn, en door de zoekfunctie wordt dat toch weer vrij eenvoudig.

Super snel

Gevonden op het internet, besteld, volgende dag in huis

Geweldig!!

TOP, supersnelle levering & tegen een goede prijs . en weer zo n leuk extra tje in je pakket daar word ik heeel blij van.

Super snelle levering, leuke spullen.

Geweldig,fantastisch!!!

Netjes verpakt,zeer snel verzonden met bijgevoegde folders met leuke doe-ideetjes.Zo weet ik weer wat te bestellen en ik heb nieuwe inspiratie.Dankjewel!!!

Te gek

Fijne online winkel, goede service, leuke extraatjes

Dit was de eerste keer dat ik wat bij de Egel bestelde en het is me goed bevallen. Ik had de spullen al een paar dagen later. Ik weet nu waar ik moet zijn als ik iets wil bestellen. Groetjes.

e

De bestelling wordt altijd snel geleverd en er zit altijd een caeautje bij. Erg leuk!

Fijne site, vlugge levering.

Heel goede service, kon mijn pakketje volgen. Ga zeker nog is bestellen

Keurig verpakt.

Er zijn weinig winkels waar ik nog terecht kan voor mijn hobby spullen . Egel heeft een grote sortering. Makkelijk te bestellen. Zeer vlotte levering nog geen week. Erg blij mee.

Nette en snelle services. Zat zelfs nog een cadeautje bij het pakhe in, zeer leuk!!

Goede en nette services. Zelfs een cadeautje erbij

Heel fijn

Geweldig alles te koop voor mijn hobby

Veel uitzoek maar ook direct leverbaar echt een pluspunt en supersnelle levering gewoon top

Uitmuntend

Kan niet mooier

Geleverd voor de beloofde dag!

Alles prima in orde en nog een cadeautje toe.

Snel en keurig bezorgd!

180 Beijerlandselaan