Hele goede service en snelle verzending

Een uitgebreide winkel met een geweldig assortiment voor bijna elke creatieve hobby.

Goede prijs en snelle levering

Leuke winkel met zoveel keus! Bestellen was simpel en verzendkosten waren goed. Besteling werd sneller geleverd dan verwacht, dus dat is altijd prima.

Top.

Snelle levering altijd een verrassing en als er iets niet op voorraad is nemen ze gelijk contact met je op.

super

goed en snel

Zeker een aanrader

Snelle levering. Leuke verassing erbij. Qua prijs heel goed. Voor herhaling vatbaar

Goede en snelle levering

Snelle levering van artikelen en altijd een leuke attentie.

top!!

Supersnel geleverd !! daar word je blij van.En alles op voorraad

Snelle service goede kwaliteit

Top bedrijf!

Goede en snelle levering

Heel erg tevreden leuk met de Egel boekjes erbij en een snelle levering

geweldig

omdat ik hier best wel veel koop heb ik nog nooit een verkeerde bestelling gehad

keurig op tijd en netjes verpakt de egel is echt mijn webschop

Bestelling was er veel sneller dan op de website werd aangegeven! Mooie prijs, en precies wat ik wilde. Ik vond het wel erg moeilijk om op de website te vinden wat ik zocht, niet zo'n prettige website wat dat betreft. Ik was via Google doorgelinkt en kwam daardoor direct uit op het aquarelpapier uit dat ik zocht. Maar andere producten erbij was erg zoeken. Prima ervaring, ik zou er absoluut weer bestellen.

Prima levering met verrassingen

Zie hierboven

Netjes

Het was eerder geleverd dan wat er was verwacht en ik kreeg extra-tjes erbij

Ik ben zeer tevreden .

Ik ben heel blij met de bezorging en de snelheid dat ik het pakje heb ontvangen . voor herhaling vatbaar.

Wie immer ausgezeichnet

Wie immer wurde meine Bestellung schnell und zuvorkommend behandelt. Ich habe nur die allerbesten Erfahrungen mit dem Hause deEGL gemacht und werde sie wie immer weiterempfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

uitstekende servies

uitstekend!!! we kregen het product vroeger als voorzien en ze hadden het ons goed op tijd van verwittigd

Top geweldig

Snelle levering ik ben zeer tevreden

De Egel is een heel goede hobbyshop.

Altijd snelle levering, met leuke attentie heel veel keus van veel artikelen.

Bestelling altijd goed verzorgd met een verrassing! erbij!

Je krijgt je bestelde artikelen op tijd geleverd. Met een verrassing.

Great

Quick delivery with always a niet gift

Aanrader!

Hele goede ervaringen bij deze webshop. Pakket zou pas een week later bezorgd worden maar was al binnen 2 dagen in huis. Scherpe prijzen en een mooi aanbod aan producten. Daarnaast steeds leuke gratis extra’s gekregen bij mijn bestelling zoals een stempelset of markers. Zou hier bestellen zeker aanraden.

Snelle levering, erg tevreden

180 Beijerlandselaan