Overzichtelijke duidelijke webside en betrouwbare winkel.

Altijd snelle levering ,netjes verpakt en leuke attenties. De producten zijn ook niet erg duur. Ik ben zeer tevreden met De Egel!!!

super

zeer snelle levering , goed verpakt en nog een extra cadeautje erbij ,heel tevreden

1 e keer besteld. Bestelling voldeed aan verwachtingen. Sneller bezorgd als planning. Goede prijs kwaliteit.

Als altijd goed verpakt en met veel info en een kadootje hier aangekomen. Word gewaardeerd!

Goed!

Snelle service en de kwaliteit is goed

Mijn gemini was snel bezorgd en de kwaliteit met zorg verwerkt.

Prima, goed verzorgt en snelle levering

Fijne webshop

Jaren lange klant., goede prijsverhouding. Klantenservice reageert niet altijd de laatste tijd.

Snel en verzorgd

Alles zeer snel geleverd en binnen de tijd die werd aangegeven. Een fijne ervaring.

Vlotte afhandeling

Bestelling werd snel geleverd. Tot mijn verrassing ook nog een kadootje erin, wat attent! Zou deze winkel zeker aanraden

ik ben te vrede met alles , allen ik mis pop 004 van 3.99 daar had ook pop 005 voor in de plaats gemogen

Prima snelle levering .

Alles netjes verzorgd, fijne pagina's om te zoeken.

Er valt niets op aan te merken. Ze houden je op de hoogte van je bestelling en er zit altijd een presentje bij. Super.

Voordelige keuze

De prijzen zijn normaal of laag, aanbiedingen leuk en het grote voordeel is dat je al snel gratis verzenden krijgt, bij 20 euro al. Dat geeft voor mij de doorslag om te bestellen, zeker als je niet zoveel spulletjes nodig hebt. Uiteindelijk, door alle aanbiedingen en leuke spulletjes, bestel je toch meer dan de voorgenomen 20 euro

Goede ervaring

Goede ervaring. Alléén de bijgezette leveringsdatum klopt niet.

Snel de nieuwe marianne collectie geleverd

De nieuwe collectie van Marianne design was pas uit en ik had ze al in huis. Heel snel geleverd.

Leveren keurig op tijd, vaak zelfs eerder dan in 1e instantie wordt aangegeven. Het is altijd goed verpakt. Kwaliteit van de bestelde artikelen ook zeer tevreden over. En vaak doet De Egel een presentje bij de bestelling, niet belangrijk maar wel erg leuk en attent. Gewoon super tevreden.

Altijd steeds in orde

Prima bedrijf!

Altijd goed en snel geleverd!

Goed en snel

Bestel hier vaker. Alles wordt altijd goed en snel geleverd.

Heel goed.

Snelle levering groot assortiment

Dat alles snel word geleverd Mooi papier en de de verrassing wat er bij zit,super leuk en lief

Altijd snelle en correcte levering.ook zit er bij de bestelling altijd een leuke verrassing. Toppers.

Ik kon op de website goed vinden wat ik zocht, het was makkelijk te bestellen. Ook de communicatie naar mij als klant was goed. En de levering snel en netjes.

Snelle levering echt toppie

Super snel geleverd

Sneller geleverd dan was verwacht, miste alleen het presentje wat er altijd bijzit.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES