Is goed

Goed en correct afgeleverd zeer te vreden

Geweldig en snel

Bestelling snel in huis plus een leuk cadeautje erbij.

Goede service en snelle levering

Bestelling kwam zou de 19e bezorgd worden maar kwam veel eerder. Bij mijn bestelling zaten ook nog leuke folders.

Een goede service en altijd een vlugge regeling

Kijk altijd uit naar de mail van ze daar staan dan weer prachtige spullen in voor een leuke prijs.

Betaalbaar en snelle levering

Heel klantvriendelijk en mooie produkten

Geen klachten. Prima.

Mijn bestellingen zijn altijd keurig verzorgd en zijn snel bezorgd.

Is uitstekend

Uitstekend verzorgd en zien er netjes uit.

Snelle levering en keurig verzorcht.

Fijne internet winkel

Altijd allesoptijd binnen een fijne internet winkel

Goed en snel

De bestelling werd snel geleverd, er werd goed gecommuniceerd, alles was duidelijk. De inkt voldoet aan mijn verwachting.

Gewoonweg fantastisch

Zeer goede prijs en supersnelle levering.

Makkelijke site, snelle levering

Keurig verpakt en weer kleine attentie

Uitstekkend

Leuke goodies erbij

Snelle levering, goede service, uitgebreid assortiment en altijd een cadeautje erbij!

Hoe lief is dat?

Een zeer snelle en goede verwerking van de bestelling en verzending,toppie.

Zeer zeker dat ik nogmaals besteld bij De Egel als ik het nodig heb.

Super snel geleverd en een leuke attentie erbij

Ik koop graag bij de Egel. Laatste keer was zeer snel en er zat zoals altijd weer een leuke attentie bij de bestelling.

Heel snel en netjes geleverd.

Snel en correct

Snel en correct geleverd volgens afspraak.

Heel snelle levering en leuke extra’s!!

Ik bestelde een paar Tim Holtz storage tin’s en een gluepen en kreeg leuke goodies erbij. Heel blij mee.

Leuke site, snelle levering en goede prijzen

Deze site kwam ik op google tegen, ben gaan kijken en ja ik vond wat ik zocht en zag dat de prijs zeer goed was en bij verzending was het ook niet duur. Nog even verder op de site gekeken en ja het is een leuke site. Als ik weer wat nodig heb ga ik zeker eerst op deze site kijken. Heb hem ook opgeslagen het pakketje was veel eerder binnen dan vermeld, ook zeker een pluspunt

toppie

alles snel geleverd,en altijd een leuk presentje erbij

Zoals altijd netjes verzorgd.

Naast een nette afwikkeling heb ik deze keer mijn bestelling ook supersnel ontvangen. Daarnaast wordt er altijd wel iets extra meegestuurd. Heel leuk.

geweldig

als je iets besteld wordt het snel geleverd in prima staat en altijd een attentie erbij

Het digitale contact was heel goed. Het pakket zeer verzorgd en snel verzonden. Binnen twee dagen al in huis. Er zat ook een leuke surprise bij. Alles helemaal perfect. Met vriendelijke groet, Joyce Stolk

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES