Was heel snel geleverd, goed ingepakt. Dank je wel voor het cadeautje.

De eerste keer voor mij dat ik iets besteld heb bij de egel en ik zal het zeer zeker weer doen, het assortiment is zo uitgebreid.

ruim assortiment en voordelig

Je hebt keuze uit veel artikelen. De meeste zijn goedkoper dan bij andere webshops. Altijd een presentje bij de levering. Door de extra folders die bijgevoegd worden komt de bestelling meestal binnen in een grote brievenbusdoos. En dat vind ik een minpunt.

Supersnelle levering.

Supersnelle bezorging.

snelle en nette levering

Netjes en snel geleverd in een goed verpakte doos en altijd iets extra's erbij

Een snoepwinkel voor de hobbyist

Een assortiment om je vingers bij af te likken, vanaf € 20 al gratis verzending, die je snel in de bus hebt en altijd met een leuk extra product en veel inspiratiefolders

Geweldige en ruim gesorteerde hobbysite

Goede prijs Goede communicatie Snelle levering.

Goeie service

Ik was zeer verrast dat mn pakketje zo snel kwam. Er werd aangegeven dat de bezorgdatum 21 april zou zijn. Natuurlijk fijn dat het sneller was, al kwam dat niet echt goed uit omdat we niet thuis waren. Vind het héél vervelend om de buren hiermee lastig te vallen!

Hele goede ervaring met super-service.

Ik heb hele goede ervaring met "De Egel".. de service is geweldig. Nadat DHL het pakket in de regen en sneeuw gezet had en ik hierover met "De Egel" belde kreeg ik binnen het uur bericht dat ik het pakket opnieuw toegestuurd zou krijgen.. En inderdaad binnen 2 dagen had ik een kompleet nieuw pakket. Ook telefonisch zijn ze prima bereikbaar. De bestellingen worden altijd binnen de aangegeven datum geleverd. De artikelen zijn van uitstekende kwaliteit; het assortiment is groot. Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf. Ik raad het familie, vrienden en collega's ook aan om hier hun hobbyspullen te bestellen. Voordeel is ook dat er al gratis bezorgd wordt vanaf 20,- Euro.

Goede prijs!

Goede prijs en snel geleverd,,

zeer tevreden

snel geleverd en goed verpakt top

Prima geregeld

Ik had het 2 dagen later al in huis

Makkelijk om te bestellen en een snelle levering

Goede site en snelle levering

zeer snelle levering

Snel binnen netjes verpakt.

Spulletjes snel binnen ook de 3 items die ik een dag later toevoegde zaten er netjes bij. Leuk presentje erbij.

GEWELDIG

Het is altijd leuk om een pakket van De Egel te krijgen, er is altijd wel een verrassing. Super bedankt alweer!!

Fantastisch wat een super geweldige website hele goede nette service voor een top prijs

Uitstekende service en altijd een mooi cadeau bij je bestelling

Geweldig snel en keurig verpakt geleverd

Uitstekende nette en snelle leveringen

Gewoon goed niks op aan te merken

De perfecte webwinkel voor alle hobbyisten

Wat een geweldige nette service ben heel blij mee dat ik deze website heb gevonden

Super website echt een grote aanrader

Altijd perfect en keurig verpakt snel geleverd met een leuk extraatje erbij

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES