Mooie website en keurig, snelle levering met altijd een verrassing.

ik ben zeer tevreden

Snel verstuurd. Mooi verpakt. Leuk cadeautje gekregen waarvoor hartelijk bedankt.

Hele snelle levering en keurig verzorgd

Uiterst tevreden

Zoals altijd snel en goed geleverd. Tot de volgende keer

Mooie spullen, snelle levering

Mooie spullen snelle levering

Keurig

Alles keurig, gratis en snel geleverd, een cadeautje erbij en dat allemaal voor een nette prijs!

Ik ben geel tevreden alles wordt snel en keurig geleverd

Slechte website Artikelen zijn moeilijk te vinden. Heel jammer, dat maakt het bestellen een hele uitdaging en heel tijdrovend.

Top levering

Toppertjes !

Zoals altijd snel geleverd en altijd extra’s . En de prijzen zijn veel lager als elders . Ik ben steeds weer verrast .

Groot assortiment voor een goede prijs en een vlotte levering.

De enige opmerking die ik heb is dat de webshop een beetje overzichtelijker zou kunnen voor mij.

Het hele proces van bestellen tot leveren verliep vlot en makkelijk.

Nieuw product ontvangen na klacht

Ik kreeg de kans om te beoordelen. Dit heb ik gedaan en dat was niet positief. Daarop kreeg ik een reactie dat ze het andere product op zouden sturen zonder het andere terug te ontvangen. Dat is fijn dat dat is gedaan. Vandaag kreeg ik het andere product. Hier ben ik tevreden over. Wel is het jammer dat er pas een oplossing wordt gevonden nadat ik een slechte beoordeling wilde geven, die hieronder te lezen is. Ik heb iets besteld in een bepaalde kleur en wordt in een andere kleur geleverd. Contact opgenomen, ik moest ergens anders heen mailen, gedaan, na paar dagen een kort mailtje terug zonder hallo of goedemorgen en ook geen oplossing aanbieden. Mijn ervaringen zijn altijd goed, maar dit vind ik echt heel jammer. Aanbevelen, ja, maar niet op deze aankoop.

Super snelle levering. Top!

Super snelle levering. Top!

Heel goed en vlugge levering

heel goed

Snelle bezorging en artikelen goed verpakt ontvangen

Snelle en goede service!

Goede en correcte levering van de bestelde artikelen.

Goede service goede kwaliteit

Mooie levering snel en netjes verpakt eerder binnen dan verwacht zou worden. Waar vh geld een aanrader.

Complimentje voor snelle bezorging

Week eerder in huis dan gepland was er blij mee zo kon ik weer verder en nog bedankt voor het leuke cadeautje, was er blij mee

Zeer betrouwbaar

Altijd leuk kopen bij De Egel. Mooi aanbod, snelle bezorging en leuk kadootje in het pakket.

Sneller geleverd dan voorspeld

Bedankt, snelle levering

Gekregen wat ik ervan verwacht had

duidelijke site

Is goed !

Uitstekend!

Snelle en keurige levering.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES