Gewoonweg perfect.

Service van begin tot einde. Voordat ik de bestelling plaatste, vroeg ik de maten op. Daar werd binnen een paar minuten en correct op geantwoord. En de volgende ochtend had ik de kist al in huis. Wat me wel verwondert: er werd vermeld, dat de levertijd ca. 10 dagen zou bedragen, maar nee, tot mijn verrassing bedroeg die dus maar EEN dag. Dat puntje zou ik veranderen in de opdrachtbevestiging.

Snelle levering en altijd met een leuke verrassing. Heel goed verzorgd. Artikelen zijn niet duur.

Snelle verzorgde levering. Gied materiaal.

De Egel heeft vaak lagere prijzen en kan vaak, mits op voorraad, snel leveren. Jammer dat veel scrapvellen per 10 stuks gaan en niet per vel. Verder altijd wel tevreden.

Snel verzonden, goed verpakt en zelfs een verrassing gekregen.

Goede levering

Goede levering

Snelle levering en bedankt voor het extraatje dat er is bij gevoegd. Super!

Super leuke winkel

Wordt snel en zorgvuldig opgestuurd

goeie ontvangst

zoals het moet zijn én nog met wat extra's ook

Communicatie was duidelijk, levering was sneller dan verwacht en er zat een leuk extraatje bij. Daar maak je vrienden mee!

Altijd goede service, van bestelling tot levering

Geweldig!

Snelle levering, goede kwaliteit en service! Ik kreeg twee dingen gratis bij mijn bestelling! Echt onwijs leuk (verklap verder niks haha) heel tevreden en ga hier zeker vaker bestellen!

een vlotte en snelle bezorging

Ondanks de melding dat mijn bestelling een week later pas bezorgd zou worden, kreeg ik hem toch de volgende dag al binnen. Bij de bestelling zat nog een leuke crea-attentie. Al met al, prima service.

Snelle levering . Goede kwaliteit. En zelf bij een kleine bestelling nog twee gratis kadootjes. In een woord geweldig

netjes afgeleverd en goede kwaliteit goed om mee te werken nog maals bedankt

Vlotte levering Goed verzorgd

Zeer goed.

Altijd alles op tijd binnen, krijg altijd iets er bij.

Keurige snelle levering van de producten

De webshop ziet er overzichtelijk uit is prettig in gebruik. Je bestelling wordt keurig verpakt met een leuk kado.

Geweldig!

Mijn bestelling was er eerder dan ik had verwacht. Dat was hartstikke fijn. Het pakketje was keurig verpakt en ik kreeg zelfs nog een kadootje. Superleuk!

Snelle levering en goede staat van de producten

Fast, accurate, correct.

I only buy from De Egel, great selection, good prices, fast, punctual service. There is always a nice gift in the package. Thank you very much.

super

Snel en correct geleverd

In 1 woord SUPER

Leuke attentie erbij gekregen, super snel verzonden. Top

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES