Altijd goed.

Altijd goed verzorgd, snel geleverd en wat extra’s. Zeer tevreden over.

Aurélia

Vraiment je recommande livraison rapide Emballage soigné

Zer snelle levering

Topper

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Goed verpakt, op tijd geleverd en een goede communicatie.

Prima winkel

Snelle levering, goed verpakt en goede prijs

Perfect!

Snelle levering. Alles zat netjes verpakt en ik kreeg er onverwacht nog enkele leuke hobby-cadeautjes bij! Wat een toffe verrassing. Ik koop hier in de toekomst zeker nog meer!

volle tevredenheid

heel tevreden

Super snel geleverd, ga er wat moois van maken vriendelijk bedankt toppie Groete bets

Was helemaal goed

Voor de eerste keer iets besteld en de ervaring heb ik als positief ervaren

goed 9

super geregeld. blij met mijn bestelling

Ik bestel hier al heel wat jaren en heb goede ervaringen met dit bedrijf.

perfecte webshop

vandaag besteld zo in huis zij maken waar wat ze beloven top

Ik heb het als heel goed. Ervaren

Goede betrouwbare niet dure en vrijgevige winkel.

Mijn orders komen netjes ingepakt en altijd met een kleine attentie erbij snel thuis bezorgt. Ben zeer tevreden en het is een overzichtelijke website die ze hebben.

Super snelle levering.

Heel vlugge bediening Fantastische producten

Goede webwinkel en niet duur

Prima webwinkel, alleen is het probleem dat als ik iets besteld en betaald heb, dat ik dan een mail krijg met de mededeling dat ze iets niet in voorraad hebben. Wellicht is het mogelijk een teller er op te zetten zodat je kan zien hoeveel er nog in voorraad is als je een product bestelt.

prettige behandeling

er was iets fout gegaan met betaling en daardoor ook de levering. Heel netjes behandeld aan telefoon en meteen alles gecorrigeerd. Zeer prettig geregeld.

Een geweldige winkel,en webshop.

Wat een super goede service,altijd is alles op voorraad,en altijd een leuk cadeautje erbij. Voor mij een 10 met een griffel.

Elke bestelling die ik plaats komt optijd toe zelfs een dag of 2 te vroeg maar is niet erg en steeds tevreden over de manier hoe het pakketje wordt overhandigd is niets op aan te zeggen

Veel keuze, goede service, scherp geprijsd

Bestel altijd met veel plezier bij de Egel. Ruim aanbod, en leuke prijzen. Zo blijft hobby betaalbaar En leuk dat er elke keer verrassing bij bestelling zit.

Altijd geslaagd!

Groot assortiment, goedkope prijzen, snelle levering en altijd een verrassing erbij.

Ik ontving een gratis product en heb deze terug gestuurd omdat ik in de veronderstelling was dat ik deze per ongeluk had besteld. Ik kreeg daarop direct een reactie.

Super snel bezorgd .

Prima goede service en een presentje

Prima zaak

180 Beijerlandselaan