Uitmuntend

Ik vind het fijn om bij de Egel te shoppen. Ze hebben altijd leuke aanbiedingen. Het wordt ook altijd netjes verpakt en verstuurd. Soms zit er een leuke attentie bij. Dat vindt ik ook mooi om er bij te krijgen. Ook zit er wel iets in wat ik niet gebruik..maar je weet het maar nooit..toch? Ik zeg ga zo door!!. Top.

Aanbeveling waardig

Vlug besteld, vlug verzonden en mooi geschenkje erbij.

Goed verpakt en sneller geleverd dan op de site staat aangegeven.

Alles oké

Mooi op tijd

Netjes op tijd en altijd een presentje Dank jullie wel

Mijn bestellingen altijd keurig verpakt gekregen . En het leuke ervan is dat je altijd wel een verrassing er bij in krijgt. Tevens een magazine zodat je op de hoogte blijft van de hobby. Zeer attent.

Vlotte levering!

Bestelling binnen een juiste termijn goed ontvangen !

Supersnel!

Goede service. In het weekend besteld en dezelfde week nog in huis, met een cadeautje. Superleuk. Dank je wel

Goede zaak

Ruime keuze, snelle behandeling, wordt op de hoogte gehouden over verzending, prima verpakt. Kom zeker nog eens terug.

Keurig op tijd.

Alles was compleet, en snel geleverd. Ik ben heel tevreden.

top geregeld !

betaalbaar, snel, goede response (mail ) en kon later ook nog wat toevoegen aan mijn bestelling.Top !

HEEL GOED

fijne site

Snelle levering en precies wat ik zocht

Ik zocht 3 mm rollade touw. Rood/wit Nergens verkrijgbaar, bij De Egel wel

Heel goed.

Heel goed en heel snel bezorgt.

Goede service maar de communicatie kan beter

De communicatie kan beter. Er was een artikel stuk bij ontvangst van mijn bestelling en dat werd op mijn vraag vervangen. Wel jammer dat ik geen antwoord heb ontvangen zodat ik in het ongewisse werd gelaten en pas op de hoogte was van het feit dat het probleem was opgelost bij ontvangst van het nieuwe artikel.

super snelle levering

spullen zouden eigenlijk pas rond de 16de geleverd kunnen worden maar had het afgelopen dinsdag al binnen ben er heel blij mee

Me pakketje in goede orde ontvangen. Ikhad zelf gevraagd om 2 artikelen toe te voegen aan me vorige order en dat was geen probleem en is netjes bij de andere order in de doos gedaan. Dus fijne service.

geweldig

tot de volgendekeer

Snelle service ondanks drukte door corona

Perfecte service zoals ik al een hele tijd gewend ben!

Ik ben zeer tevreden over hobbywinkel de Egel. Leuke producten, veel keuze. Bij mijn bestelling was iets niet voorradig en kreeg ik een mail met keuze voor geldteruggave of een ander artikel uit te zoeken. Dit werd keurig verzorgd. Ook nog een extra cadeautje ontvangen! Ontzettend leuk!

Snel en goed

Mijn bestelling kwam sneller dan verwacht, wel 4 dagen eerder. Alles was zorgvuldig verpakt

Heel erg goed

Altijd correct zit ook altijd verrassing bij

Snelle levering en goede service

Super snel

Makkelijk in opzoeken en veel keuze

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES