Zeer snelle levering

Prettig

klasse

De bestelling netjes en perfect geregeld

Snelle levering!!

Prima bedrijf

Heb alleen maar goede ervaringen met de Egel. Een keer iets gehad wat niet helemaal voldeed, maar is zonder problemen opgelost.

Grotendeels prima

Het uitdrukblad van de dot en do gekleurde kaarten was wat beschadigd waardoor 1 kaart niet helemaal oke is geworden. Verder goeie levering.

Fantastisch snelle levering.

Als alles dicht is, zijn jullie er.

Alleen de betaling ging moeizaam moest btw en KvK nummer invoeren terwijl ik particulier ben Mijn zus had precies dezelfde ervaring. Hoop dat de vlg keer dr betaling makkelijker gaat. Ik had het via de klantenservice opgel post. De zending was super snel en een mooi kadootje erbij die map.

Pakket werd netjes bezorgd. Ook zag het er leuk en verzorgd uit. Hartelijk dank voor de attentie!

uitstekend

snelle levering voor een goede prijs

geweldig

vlugge levering.

Nog nooit klachten gehad

Zij zijn zeer snel, altijd correct en goed verstuurd en altijd een KADOOTJE. Erg leuk!!! Ook aan de telefoon wordt je vriendelijk te woord gestaan. Een hele fijne zaak.

Een echte aanrader

Netjes

Netjes

Heel goed en jullie zijn altijd attent door een extra gift

Vlotte aflevering

Alles goed verzorgt

Een SUPER geweldige snelle en correkte service

Ik vind dat ze een geweldige overzichtelijke en makkelijke bestelsite hebben, het is er niet duur, ze hebben een snelle levering die altijd correct is en altijd alles op voorraad leverbaar. Soms krijg je er nog een klein aardigheidje gratis bij. Dit alles bij elkaar is in 1 woord SUPER

Zeer snelle levering

Ik vind de levering zeer snel, alleen jammer dat ik op steeds als ik iets bestel geen order bevestiging krijg

Altijd snel bezorgd

De levering en de snelheid en wat belangrijk is is de prijzen

Goede zorgvuldige verzending

Had mijn bestelling twee dagen later al.

Zal zeker nog bestellingen doen .

Super goed verzorgd

Fijne web winkel en snelle levering en heel attent altijd een aardigheidje extra.

Nette verpakking altijd een aardig heidje kado en hele snelle levering nog nergens zo fijn kunnen bestellen als bij de egel en boven 20 euro geen verzendkosten dat is bij veel leveranciers veel duurder ga zo door en veel succes nog

zeer goed en verassend

Ondanks de drukte netjes op tijd bezorgt . En met extra verassing, altijd leuk

Snel en goed geleverd

Weer snel de bestelling binnen en een leuke exstra attentie .altijd leuk als je het ook pakketje .uitpakt en er zit een verassing bij

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES