Alles is naar wens afgeleverd.

mijn ervaring was goed zijn zeer tevreden

Alles is goed gegaan dus zijn zeer tevreden.

Positieve ervaring!

Ik hou van duidelijkheid bij een artikel, maar ook van duidelijkheid na het bestelproces. Stap voor stap keurig communiceerd in welk stadium mijn bestelling zich bevind en wanneer het te verwachten is. Bij ontvangst zag het er keurig uit, netjes en goed verpakt en tot mijn verbazing zat er zelfs een presentje bij! Hoe leuk! Ondanks de levertijd ietsje langer is dan bij de welbekende grote blauwe webwinkel doet De Egel er niet voor onder met hun service en kwaliteit.

Top service en snelle levering!

Bestelling kwam sneller binnen dan verwacht. Erg blij met de gekochte items. En een gratis item gekregen, super leuk! Zal snel weer een aankoop doen!

Prettig contact

Ik vind de Egel een fijn bedrijf. Altijd op tijd . Toen er door mijn schuld, bestelling niet afgemaakt en betaald, werd er meteen actie ondernomen zodat het allemaal weer goed kon komen.. Daar ben ik de Egel heel dankbaar voor.

Altijd perfect geleverd.

En ook altijd gratis wat leuks erbij. Hier kun je met een gerust hart bestellen. Ga zo door De-Egel.

Altijd verrasend en snel.....

De levertijd is altijd korter, dan aangegeven en netjes verpakt met een verrassing bij gesloten. En niet zomaar wat, altijd iets waar je nog wat aan hebt. En wat hebben ze veel..... heeeeel veeeeel!!!

Mijn bestelling is netjes aangekomen. Alleen raar dat ik in post.nl alleen kan kiezen bij ophaal punt afleveren.

Zo in huis fijn

Super personeel!

Allemaal even vriendelijk en hulpvaardig. Bestellingen ook altijd snel.

Altijd goed maar nu is er iets mis gegaan

Mijn zending had vertraging maar is nog steeds niet binnen komt die eigenlijk nog wel of is dat door verkeerde sortering niet meer terug gevonden?

Steeds correct,snel en zonder problemen alles kunnen bestellen en aangekregen.

Mijn bestellingen zijn altijd zeer verzorgd, en steeds een verassing er bij. Ook steeds goed op te volgen en netjes op tijd geleverd, zelfs wat vroeger dan verwacht

Goede communicatie, snelle verzending en goed verpakt. Top! Ik ga zeker vaker hier bestellen.

Goed verzorgd en netjes bezorgd.

Netjes verzorgd en goed bezorgd zonder schade.

Het is een geweldig bedrijf

Dik tevreden altijd snel en goede service.

Bestelking zou as 7dec komen ma kwam al eerder. Goed verpakt.

Altijd goede en snelle levering

Veel artikelen om uit te kiezen en altijd snelle levering. Heel fijn.

Ondanks de drukte toch eerder binnen.

Ik ben altijd tevreden over de Egel. Goede en snelle service.

Tevreden

Alles in orde , dankuwel

Vlot en keurig verzorgd

Het was keurig verzorgd en verpakt en een snelle levering.

snelle en correcte levering

zoals gewend is alles keurig en tijdig geleverd : toppie !

Snelle levering maar helaas heb ik het verkeerde besteld.

Geweldig.

Er was een foutje gemaakt. Werd direct opgelost door dezelfde dag nog per pakketpost te verzenden. Via track en trace kon ik het pakketje volgen en de Egel hield mij ook op de hoogte. Niets anders dan lof.

Goed en duidelijk antwoord

Duidelijkheid van beide kanten