Altijd tevreden over de leveringen van de Egel! Altijd een cadeautje erbij.

Een tevreden klant!

Keurige levering

Alles zag er weer keurig verzorgd uit!!

produckten zijn goed

goede web ,kon goed vinden wat wij wilden duidelijk en over zichtelijk alleen de bezorging door dhl was waardeloos

Prima verzending

Altijd tevreden klant

Goede snelle service

Unbedingt zum Weiterempfhelen

Das persönliche Service ist ausgezeinet, hier werden die Anliegen der Kunden sehr erst genommen. Und die Lieferung ist schnell und unbürogratisch.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede ervaring

Veel artikelen voorradig en snel geleverd

Snelle levering super fijn. Super leuk dat we een extra stempel kregen.

Prima service en kwaliteit

Fijn bedrijf

Super veel keus

Heel veel keus in allerlei hobby artikelen, voor mij in dit geval 3D kaartjes push out. Fijne website en goede levering. Netjes in de verpakking. Ik vind alleen de kwaliteit van de stickers prettige kerstdagen niet goed, zowel de kleur zilver als goud, gaat vrijwel meteen al kapot en kan je niks meer mee. Kan De Egel niks aan doen maar wellicht kan er naar gekeken worden waar dit vandaan komt en of dat beter kan. Beetje zonde want ik kan bijna alles weg gooien omdat het meteen af breekt.

Deze maal is alles vlot verlopen hoop in de toekomst zo te blijven hartelijk dank.

Lekker snel

netjes en op tijd geleverd

netjes en op tijd geleverd

Zo snel en probleemloos verzonden geweldig en dat in carona tijd

Niet alle geleverde producten zijn van goede kwaliteit.

De 3D lijm is erg hard en krijg ik bijna niet uit de tube. Dit is al de 2de keer. De rest van de bestelling is goed. Met vriendelijke groeten, H.J.A.M. Kokke

verkeerde product mits onduidelijke omschrijving van het product

ik bestelde 2 potten papier maché. op de afbeelding was ik ervan overtuigd dat het vlokken waren. De potten bevatten een pasta die ik niet gebruik. Ik kreeg een onduidelijke reactie van geldteruggave en of toesturing van nieuwe producten. Tot nu toe nog niets gebeurd. Ik weet niet wat me te wachten staat

Super snelle levering.

De site is makkelijk en de levering uitstekend verzorgd en snel.

Goede en snelle service.

En heel leuk dat er nog een kadootje bij zat.

Site is praktisch, snel te bestellen en eerder in huis dan aangegeven.

Steeds dingen toegevoegd aan mijn verlanglijst. Makkelijk in winkelwagentje gedaan en snel besteld en afgerekend door ‘de Sint’. Eerder bezorgd dan aangegeven. Order goed verwerkt en 2 extraatjes. Volgende x weer.

Heel goed.

Ik heb een goeie ervaring met De -Egel. De nieuwsbrief krijg ik iedere week wat ik heel fijn vindt.

TOP!

De service was TOP!

Heb voor mijn moeder ook wat laten bezorgen en die was erg blij met de stempels

snelle verzending

ondanks de corona wordt de bestelling toch snel bezorgd

Geweldig geholpen en snelle levering

Topwinkel

Top winkel. Altijd de goedkoopste en goed advies via de telefoon.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES