snelle levering en prima service

Geweldig snel

Tevreden maar op site ontbreken afmetingen

De bestelling is goed afgehandeld. Alleen was het een zoeken naar de grote van bepaalde zaken en soms ontbraken ze volkomen en is het bestelde niet een beetje kleiner dan je dacht maar heel veel kleiner. Jammer. Ik ben verplicht een aanbeveling in te vullen positief of negatief. Het liefst zou ik er tussen in gaan zitten.

Tevreden

Bij het betalen van mijn bestelling heb ik een fout gemaakt. Waardoor de betaling niet afgerond was. Jammer dat ik hiervoor geen mail/melding heb gekregen. Verder ben ik tevreden.

Altijd correct en snel geleverd

Bij de egel word altijd snel en goed geleverd en er is ook altijd een presentje bij. Top.

Makkelijke site en snelle verzending

geweldige service

snel en goede service

Betrouwbaar

Goede service en voordeliger dan andere hoby winkels

Echt geweldig Netjes in goede staat altijd verzonden

Regelmatig besteld Altijd snel en netjes met iets extra's Ruime keuze en goedkoper dan andere hobbysite's

Veel eerder dan verwacht en leuke extra's.

Snelle levering, perfect geregeld!

Ben zéér tevreden, snelle levering en volop keuze.

Altijd correcte snelle levering.

Afhandeling verzending onduidelijk

Op de website kan aangegeven worden wanneer je een bestelling wenst te ontvangen. Aangegeven wordt dat een langer duurt ivm corona. Dat leek me duidelijk en logisch. Vervolgens kon ik de eerst volgende datum kiezen ongeveer een week later dan ik de bestelling deed. Omdat het voor een verjaardag was gekozen voor nog een dag later, op het adres van de jarige. Vervolgens kreeg ik een dag na mijn bestelling een bevestiging van afhandeling bestelling. Nog een dag later de melding van de bezorger dat eea bezorgd zou worden die dag... Dat was dus een week te vroeg! Erg jammer want het was juist zo handig dat je zelf de bezorgdatum kunt aangeven. Helaas werkt dat dus niet.

Fijne zaak,goede service en snelle bezorging.

Bij de laatste bestelling het een en ander extra ontvangen,hartelijk dank hiervoor.Fijne service en snelle bezorging.

snelle en goede service

het was een goede en snelle service. ik had een acryl blok besteld. alleen een beetje duur;)

Prima webshop Goed en overzichtelijk

Snelle goede levering en meedenken.

Ik zocht iets. Mail gestuurd. Het was in toch in de webshop onder een andere naam. Bestelling gedaan en 2 dagen later was de bestelling binnen

Fijne webshop om te winkelen

Heel overzichtelijk waar je wat kunt vinden. Ik ben fan van artikelen uit het hobbyjournaal Snelle bezorging

Mooie snelle levering. Het kwam eerder dan werd aangegeven. En altijd leuk dat kadootje er bij.

Fijne webwinkel en super service!

De bestelling is er altijd erg vlot een feestje om uit te pakken want er zit altijd een leuk presentje bij.

snelle levering, goede producten, en een super leuk waterpenseel gekregen. dankjewel hiervoor!!

Fijne en betrouwbare webwinkel

Fijne webwinkel met een snelle levering...

Altijd tip top in orde.

Bestelling komt altijd samen met een presentje. Nog nooit meegemaakt dat iets niet klopte.. Voordelig en al vanaf €20,00 gratis verzenden!

Mijn bestellingen altijd compleet, snel geleverd en altijd een leuk kadotje. En niet te vergeten voordelig!

Snel, accuraat en goed op de hoogte gehouden van het traject van de bestelling. Top.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES