Snelle levering Het extraatje bij de bestelling wordt zeker op prijs gesteld. Alles was keurig verpakt..

Nette, snelle verzending. Goed verpakt, leuke extra's. Nu voor de tweede keer iets besteld en ook nu weer voor herhaling vatbaar!

Super!! geen ander woord voor!!!

Topkwaliteit, goede prijs

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met de Egel. Mooi assortiment, prijzen zijn ook goed en leuke aanbiedingen. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Ik bestel alleen maar mijn hobbyspullen bij jullie , lekker goedkoop , geen verzendkosten en altijd iets extra’s

Prima in orde

Service en snelle levering. De extra's waren wat mij betreft niet echt nodig.

Heel betrouwbaar

Heel vlotte levering met verassende extraatjes. Jullie mogen me nog als klant verwachten.

Nette service

Nette service snelle levering

Geweldige service met toffe verrassingen

Snelle levering en er zaten toffe verrassingen bij. Dat was er leuk!

Een 10 plus.

De Egel heeft meer dan een 10 verdiend. Bedankt voor de extra's. Het was weer feest.

snelle levering en een leuk cadeautje erbij, top

snelle levering en een leuk cadeautje erbij, top

Super correct!

Mijn bestelling werd heel snel geleverd en ik had ook cadeaus, waarvoor ik je bedank! Ik was zeer aangenaam verrast!

Perfecte webwinkel

Zeer snelle levering en leuk afgewerkt

Een hele fijne site

Snelle levering en alles voldoet zoals het op de website staat gewoon super

De levertijd stond op een week. Maar binnen 3 dagen was mijn bestelling binnen. Super

Snelle levering en veel assortiment.

hele fijne hobby shop

hele goede levering altijd op tijd en keurig netjes ook altijd een leuke verrassing erbij ga zo door gr tonny

Geweldig service en leuke bruikbare extra's

Geweldig service en leuke bruikbare extra's. En kleine bedrag al met gratis verzending kosten.

geweldig

geweldige en snelle service

Snelle en goed verzorgde levering

Besteld, dezelfde minuut bevestiging per mail. Dag erna bericht van verzending en uitstekend verpakt dag later binnen

Boven verwachting snelle bezorging

Naast de bestelling ook nog extra folders en ook nog een knuffel waar mijn kleindochter superblij mee was.

Super Fantastisch

snel verzonden goed verpakt Fijn extra boekjes om naar nieuwe spullerjes kunnen kijken Heel blij verrast met een kleinigheidje. De prijs ligt lager dan gemiddeld.

Snel en efficiënt, en een leuk cadeau! Bedankt!

uitstekend

Vlotte afhandeling en levering!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES