Geweldige web schop

Super snelle levering en altijd met een leuk presentje

Super leuke webshop

Bestellen gaat makkelijk, duidelijke communicatie over bezorging en ook nog een verrassing in het pakket. Ik ben zeker van plan om er vaker te bestellen.

De bestelling wordt snel en correct geleverd met soms ook een extraatje.

Snel en goed

Snelle service, goed assortiment.nette prijzen

Goede website en een snelle en goede levering!

Snelle levering, goed aanbod Faber Castell Goldfaber potloden

Bestelling werd vlot verstuurd. Was netjes verpakt.

Netjes verzorgd

Vlugge levering.

Top shop

Ik heb mijn eerste (online) bestelling geplaats bij De-Egel en ben zeer tevreden! Mooie producten, verzending sneller dan verwacht. Op een vraag betreffend de geleverde bestelling werd ondanks deze drukke tijd zeer snell gereageerd. En de gratis verassingen worden uiteraard ook gewaardeerd. Dank u wel en tot ziens :)

Helemaal top

Goede producten, prijzen, service. Bestelling was eerder binnen dan verwacht. Helemaal blij mee. Aanrader

Fijne webshop

Ondanks waarschuwing dat levering vertraagd zou kunnen zijn kwam het heel snel binnen. Netjes verpakt in een mooie nieuwe doos. Kleine cadeatjes erbij. Heel tevreden.

Uitstekend verzonden én je krijgt méér dan je verwacht

Een snelle én goede afhandeling van de bestelling!!!!!Er zaten zelfs leuke “kado’s” bij!!!!Een zéér betrouwbaar bedrijf waar ik zéker méér producten ga bestellen!!!!

Alles correct.

Snelle levering en leuke artikelen.

Perfecte service, zelfs een vroegere levering dan verwacht.

Enkel de kleur krijtverf die besteld had, kwam niet helemaal overeen met de afbeelding online. Is eerder een grijs-groene legerkleur ipv donkergroen. Maar toch een mooie kleur en goede kwaliteit. Al bij al zeer tevreden. Zal hier zeker nog bestellen.

Uitstekende en snelle service.

Wat fijn dat de materialen zo snel verzonden zijn. Naast mijn bestelling heb ik ook nog verschillende extraatjes mogen ontvangen. Heel erg bedankt hiervoor.

Ik was er blij mee.

Ik was tevreden met de verzending, en je kon het pakket volgen waar je pakket is. En ook dat het in de mail wordt aangegeven wanneer en hoe laat het aankomt.

Goede informatie en snelle service

Ik krijg goede informatie als ik besluit tot koop. En daarna wordt het pakket zo snel mogelijk in huis krijg.

jullie zijn toppers.alles is netjes verzorg en een leuke verrassing gehad

alles gaat netjes en snelle bezorging

snelle levering top

snel en goed afgeleverd en een kadootje er bij.top!

Ondanks de corona een snelle levering.

Ik was zeer verrast door alles wat er in het pakket zat. Niet alleen mijn bestelling maar ook nog diverse reclame folders/boekjes en de leuke egel. Jammer dat alles in het Engels was. Vriendelijke groet, Marijke

Vre content

Supersnelle levering en met een cadeautje erbij. Top!

Een snelle levering en altijd een cadeautje erbij. Top! Bestel hier zekers weer!

Alles netjes in orde

Bezorging kon beter daar kan de Egel niets aan doen

Geweldig !!

Mijn bestelling heel snel binnen gekregen met heel veel kleine kadootjes extra,voelde me bijna jarig.

Super blij met m'n aankoop

geweldig

180 Beijerlandselaan