Goede webshop

Een fijne webshop, snelle levering en een leuke extra verrassing.

Snelle levering, lage prijzen.

Al meerdere bestellingen gedaan. Deze worden altijd snel geleverd. Ruime keus en lage prijzen.

De levering was compleet en keurig op tijd

Snelle , perfecte service!

Zoals altijd perfecte levering

Altijd goede levering. Bestel graag bij De-Egel

Goede service, snelle levering en altijd een verrassing

Een fijne webshop die altijd snel levert, scherpe prijzen hanteert en er zit altijd een verrassing bij het pakket. Een leuke bijkomstigheid. Absoluut een aanrader.

Prima website ,goede communicatie

Snelle levering en goede service.

Perfecte service

Snelle levering en dan nog 2 verrassingen in je pakje. Erg leuk

Snelle levering en altij een presentje

Als ik maandag bestel dan heb ik het de dag erna of die dag daarns

Snelle afhandeling maar het meest speciale de manier waarop een (vergissinkje) van hun kant snel en royaal werd opgelost. Geweldige webwinkel

Prettig bedrijf met grote keuze aan hobbyartikelen

Bestelling werd vlot afgehandeld. Leuke verrassing was als presentje bijgevoegd

Alles keurig verpakt en binnen een dag en ook de cadootjes er bij ik vind het toppie groetjes

Fijne hobby webshop

Altijd snelle levering, bestelde goederen goed verpakt. De leuke attentie is telkens een verrassing.

lekker snel

voor mij de eerste keer

tot heden altjd prima ga zo door

Keurige verpakking. Snelle levering. . en ook altjd een leuke attentie. Bedankt voor de goede service

Tevreden

Snelle service, goed verpakt, goedkope items, alleen jammer dat je de plaatjes soms niet in het groot kunt bekijken om de details te zien. Ik vind het nog veel te klein om een artikel goed te kunnen bekijken.

Altijd goed verzorgd en mijn favoriete hobbywinkel. Ook zo leuk dat er altijd wel een presentje bij zit zo leuk!

Veel spullen en snelle levereing

Ondanks corona toch een snellere levering dan verwacht. Leuk om er een kadootje bij te krijgen

Altijd goed. Snelle levering. Laten altijd weten wanneer het verzonden is. Zit altijd wel een presentje bij. En is best goedkoop

Vlotte, keurige levering

Bestelling kwam sneller dan gezegd en zoals altijd zat er weer wat extra's bij!!

Snel binnen en leuke attentie gratis erbij. Maak je niet veel meer mee tegenwoordig.

Geweldige wat een geweldige website

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES