zeer goed

alles snel geleverd plus altijd iets leuks extra

Prima leverancier

Als elke leverancier zo goed zou werken, dan zou de wereld er een stuk beter uitzien. Bedankt, ik ben ben blij met jullie!

Goed verzorgd en snelle levering

Er zit altijd een Extraatje bij.

Jammer dat sommen uit verkocht

Als is zo netjes uitziet. En als zo vlug thuis

altijd iets extra

snelle en verzorgde levering

heel goed

Ik vind de egel goed

Snelle verzending goed verpakt,leuke attentie

Ik had een vraag over een artikel en kreeg heel snel een antwoord via de mail. Het product werd super snel verzonden en er zaten leuke knutsel velletjes bij waar mijn dochter heel blij mee was 😊 Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Alles netjes en snel geleverd goed verzorgd

Prima ervaring gehad

Top levering zelf een attentie ernaast gekregen. Zal op zeker weer daar bestellen . Zeer naar tevredenheid

snelle levering met goede service

Goede website waar alles makkelijk te vinden is, en bij de bestelling zat een leuk presentje

goede service

Goede snelle service met leuk presentje erbij!

Geweldige winkel

Super! Van het begin tot het einde! Ze hebben een groot assortiment en de webshop is overzichtelijk. Een snelle levering en ook nog een cadeautje ontvangen. Dank je wel!

Super webshop!

Snelle ontvangen, van spulletjes netjes verpakt, en altijd een leuk cadeautje erbij, hartelijk dank!

Geweldige webshop en snelle levering!

Hele mooie artikelen in een overzichtelijke webshop en een goede snelle levering altijd met een cadeautje erbij,super tevreden!!

Zeer fijne webwinkel

Ik krijg mijn bestelling altijd zeer snel binnen, reactie op mail gaat ook snel. Mooie produkten .

Alles naar wens

Snelle service ondanks de Corona-perikelen!

Toppie!!!!

Alles in orde en snel. Bedankt voor de leuke verrassing.

Snelle afhandeling en ook nog kadootjes gekregen

Bestellen is makkelijk en de communicatie helder. Fijne winkel met veel keuze.

Vind het een prettige webshop.

Het wordt netjes geleverd en er zit altijd iets extra's bij wat je kan gebruiken.

Betaalbare hobbywinkel

Goede en betaalbare hobbywinkel. En fijne verzendkossten Snelle verzending. En bedankt voor het extra's dat was een leuke verrassing.

Sneller geleverd als door jullie dachten.Had er niet op gerekend, dus was een verrassing.

Was natuurlijk aan de post te danken die het vreselijk druk hebben nu,maar evenzo goed bedankt.!! Renate.

Snelle bezorging

Ondanks de coronacrisis de volgende dag bezorgd super.

Goed en betaalbare hobbyzaak

De levering is snel. Goede service

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES