In een woord top

Super service de verkoper stond niet 100%achter een product heeft mij opgebeld en vervolgens een ander bijgeleverd ben er super blij mee Kan en zal iedereen de egel aanraden

Toppie

Heel goed, ze hadden mijn pakje op een ander adres afgegeven, nu dachten ze mee, en een onderzoek ingesteld. Nu was het op een depot afgegeven, zodoende kwam ik er achter waar dat was. Dus met behulp van "de egel" hebben het kunnen ophalen. Helemaal goed verzorgd. En ben blij met mijn bestelling, zeker nu we niet weg kunnen. Dus bij hun shoppen is heerlijk. Toppie

Netjes en snel

Verrast door eerdere verzending dan vermeld in 1 ste mail, extra documentatie en een cadeautje top en snel geleverd

Aanrader

Wat een fijne webshop. Mijn eerste bestelling afgelopen week gedaan en nu net de 2e. Mijn bestelling werd super snel geleverd, was erg netjes verpakt, en er zat een presentje bij. Wat een service! Ik kijk uit naar de volgende ontvangst.

Goede service en snelle verzending.

Ik ben zeer tevreden. De produkten zijn snel en keurig verzonden. Er zat ook nog een extraatje bij. Lage verzendkosten dat is erg fijn.

Goede en verzorgde leveringen, meestal eerder dan verwacht altijd met een cadeautje!

Fijne service

Snelle levering. En de klantenservice Staat je heel netjes te woord.

Ik ben erg blij met de Egel, ik bestel de ene dag en de volgende dag kan ik het al ophalen of zelfs in deze tijd is mijn vorige bestelling de volgende dag al thuis bezorgd. Top service, altijd een extraatje en een vriendelijk woord. Ga zo door!

Perfecte levering

Alles wat ik besteld heb in perfecte orde ontvangen.

Heel snelle service.

Netjes en correct bezorgd.

hele fijne winkel

fantatische winkel . Niet duur. goede sercice veel artikellen

Snelle service en goed verpakt bezorgd.

Alle keren dat ik bestelling heb gedaan is alles netjes bezorgd.

Kan niet beter!

Fijne website, snelle levering en het product is nog mooier dan ik verwachtte. Ook erg leuk dat er twee kleine cadeautjes meegestuurd werden!

Super webshop

Snelle en goede verzending, met een leuk extraatje

Snelle en goede levering

Kreeg er zelfs een cadeautje bij. Erg leuk

tevreden

Bij de Egel werken ze altijd zorgvuldig en doen hun best om het allemaal snel en compleet voor mekaar te krijgen. Top service.

Snelle levering. Sneller dan was gezegd. En leuke gratis presentje.

Goede snelle service

Mijn bestelling was netjes en snel bij mij in huis, met een mooi kadootje.

het is heel goed geregeld dat het pakje goed is aangekomen

dat het goed geregeld is

Super snel en netjes geleverd

Eerder verstuurd dan stond gepland en wederom keurig voor elkaar!!

Super vlotte en keurige levering

Zoals altijd weer een vlotte levering, met ook dit keer weer een extraatje erbij

Als vaste klant zeer tevreden. Snelle afhandeling van mijn bestelling.

Zoals altijd prima verzorgd en wederom een leuke attentie. Hartelijk dank en sterkte in deze tijd valt om de drommel niet mee. Succes👍🏻

Fantastisch!.

Altijd netjes verzorgd en een leuk presentjes erbij.altijd spannend wat het zal zijn.dik en dik tevreden.

Altijd supersnelle levering en leuk verrassing.

Ook deze week weer binnen 2 dagen het pakket ontvangen. Een klein geluksmomentje in deze bizarre tijd. Bedankt!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES