Gooed

Alex wordt snel en goed geleverd. Plus altijd wat onverwachts erbij.

Geweldig en het is snel binnen

Heel goed.

geweldig

Bestel veel bij de Egel. Altijd snel je bestelling in huis. Alles is netjes verzorgd! Mooie aanbindingen en als klant wordt je echt in de watten gelegd door de toegevoegde cadeaus die het team van de Egel bij je bestelling doet. Geweldig!! Top webwinkel!!! Dankjewel !!!

Cijfer 10 is verdient vind ik.

Je geef je bestelling op bij €20,00 gratis verzenden,Heel fijn altijd een presentje erbij.Als ik iets bestel en ik moet €3.95 verzendkosten betalen vind ik het voor mij niet leuk meer.Wij hebben geen hobbywinkel in Katwijk best jammer maar dat is niet anders.Zo kwam ik bij de Egel terecht.Succes verder!

super

snelle levering altijd compleet met zelfs een leuk extratje

Perfect mooie prijs en hele snelle levering en nog een mooie attentie erbij ook echt perfect

geweldig

Super snelle levering nette klantenservice en een mooie prijs echt super

Verbluffend!

Na bestelling te hebben geplaatst, de bevestiging gekregen, dat na 2 dagen het verzonden zou worden. Blij met de mededeling dat mijn bestelling na 1 dag al onderweg was. Geweldige service, en verrast met de bijgesloten attentie(s). Dank aan team De-Egel! 👍

Alles correct verpakt en goed aangekomen.

Leuk die extraatjes erbij. Dat was een leuke verrassing.

Goede service, snelle levering en altijd een leuke attentie bij je bestelling. TOP

heel goed

goede service en snelle afhandeling

Helemaal TOP

Als ik iets bestel is het snel bij mij thuis.

fantastisch

Vond het super dat er ook een klein presentje erbij was . Had dat niet verwacht.

Heel correct en snel geleverd.

Snel ontvangen en het zag er verzorgd uit met nog een paar cadeautjes er bij.

Razend snelle levering ,met een cadeau

Voor een scherpe prijs ! Snelle levering en gratis verzenden boven de 20 €

Hele fijne hobbywinkel

Goed betrouwbaar bedrijf, snelle levering, de nieuwste artikelen, altijd een leuk kadootje erbij. Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Als er al een doodenkele keer iets mis is, wat bijna nooit voorkomt, wordt dat correct en snel opgelost. Kortom: TOPbedrijf!!!

Heel vriendelijk tewoord gestaan. Snelle levertyd.

Prima service.

Bestelling was er twee dagen later al en tot mijn verrassing zaten er gratis knipvellen en een malletje bij. Super leuk.

Heel tevreden!!

Voordat ik tot mijn aankoop overging heb ik eerst opgebeld en werd heel vriendelijk te woord gestaan en op al mijn vragen kreeg ik duidelijke uitleg. Ik ben heel tevreden met de Sizzix big shot foldaway. Alleen heb ik moeite met de Engelse korte handleiding. Ik zou het een pluspunt vinden wanneer dit in het Nederlands meegeleverd kan worden. Verder niets anders dan lof over de aflevering zonder verzendkosten.

Supersnelle levering en alles prima in orde en asls bonus ook nog een gratis cadeautje

Altijd prima service

Bestellingen worden snel geleverd en zijn goed verzorgd.

Een zeer goede website met veel mogelijkheden

Altijd een mooi presentje bij de gekochte producten.

Snelle levering en ook nog een leuk cadeau erbij

Ik heb al goede ervaringen bij de Egel. Als ik wat nodig heb denk ik het eerst aan de Egel.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES