Snelle levering, met een paar cadeautjes. Netjes ingepakt. Gewoon top

Prima service mooi ingepakt , zoals altijd. en vooral dat extraatje er bij.

Prima.

Snelle levering. Er zit altijd een leuk extraatje bij. Heel tevreden !

Supersnel geleverd en een feestje tijdens het uitpakken met de verrassing die er altijd bij zit.

Altijd weer een feestje om te bestellen bij De-Egel. Leuke spulletjes voor leuke prijzen en altijd erg snel geleverd. En elke bestelling bevat een leuke verrassing .

Supersnelle levering en alrijd een leuke verrassing erbij

Als ik iets bestel bij de Egel weet ik zeker dat het snel, goed en altijd met een verrassing geleverd wordt.

Goede website

Snelle levering en betaalbaar

Heke snelle levering en keurig bezorgd.

perfect

Super snelle bezorging.

Prima verzorgd, net zoals altijd en weer hartelijk dank voor de bijgevoegde attentie.

Absoluut top

Fijne winkel, heel groot assortiment en vaak goedkoper dan andere hobbywinkels. Altijd een leuke attentie in je pakket :)

Snelle levering, groot assortiment.

Geweldig!

prima service, snelle levering

Altijd alles correct ontvangen

Altijd behulpzame en vriendelijke medewerkers. Voordeligste online winkel en altijd een leuk presentje.

Geweldig snelle service 10+

En bij het bestelde altijd fijn nieuwe folders erb9j super

Leuke website en goede service

De artikelen worden netjes bezorgd,en op tijd afgeleverd.

Ik heb geen klachten,ik heb alles thuis bezorgd gekregen wat ik besteld had,en keurig netjes verpakt.

Alles ging perfect

Bestellen ging makkelijk. Er werd snel geleverd en alles zag er perfect uit.

Geweldig !!!

Fijne webwinkel met enorme ruime keuze

Goede website

Vriendelijke medewerkers aan de telefoon ,snelle levering ,overzichtelijke website

Geweldig!

Ik had twee bestellingen achter elkaar. Alle twee netjes verzorgd en vooral de extra kadootje waren weer een verrassing. De bezorging is erg snel

Vlotte levering, grote keuze, schappelijke prijs

Opmerking bij het punt "vlotte levering": de eerste website waarbij ik over een hele periode (dacht 2 weken) een datum van levering te kiezen, zodat men steeds een dag kan kiezen waarop men thuis is.

Weer snel en verzorgd geleverd.

Bestelling netjes verpakt en wederom een leuk extraatje.

heel tevreden

zeer zorgvuldige en snelle levering

Grote klasse

180 Beijerlandselaan