Leuke producten

De bestelling snel binnen dat vindt ik heel fijn.

Top hobby webshop

Leuke hobby webshop met breed assortiment en redelijk geprijsd. De inrichting van de website kan wat overweldigend zijn als je gewoon wat wil rondkijken, maar als je weet wat je wil is alles goed te vinden met de zoekfunctie en menu's. Mijn bestelling kwam netjes verpakt en werd geleverd binnen de levertermijn. Het is geen "vandaag geleverd, morgen bezorgd", maar dat is ook helemaal niet nodig. Bij mijn bestelling zaten ook enkele gratis producten, wat zeer attent is. Ik zou De Egel zeker aanraden.

Zoals altijd snel

Zoals altijd snelle levering en goede kwaliteit

Netjes en vlot geleverd.

Mijn ervaring met de Egel is prima.

Uitstekend service en snel geleverd

Snelle levering en netjes verpakt

Gewoon goed

Keurig!

Duidelijk wat de levertijd was. Netjes verpakt. Bij het uitpakken vind je dan zomaar een klein extraatje. Komt gewoon leuk over. Bedrijf is een aanrader.

Love them

Het is een fijne nette winkel met prachtige klantenservice. Ik bestel hier vaker. Laagdrempelig gratis verzending maakt alles nog leuker.

Alles was goed

Levering zoals afgesproken producten goed verpakt en nog een leuk extra presentje in de doos

Altijd weer een cadeautje om uit te pakken!!

Zoals altijd keurig optijd en keurig verzonden. Super goede aanbiedingen. Alles naar wens mét een extraatje erbij.

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden met mijn aankopen bij De Egel. Snel verstuurd, goed ingepakt. Prima service.

Mijn er varing is heel goed

Het ziet altijd netjes uit en daarom op hoop ik dat zo blijft

vind het alleen goed duurdermaar voor de rest heel tevreden

De bestelling wordt altijd sneller geleverd dan op de bevestiging staat. De artikelen zijn goed verpakt er zit altijd een cadeautje bij.

Netjes verpakt verstuurd

Leuk, reëel zoals je ziet op de site. Zit altijd iets leuk bij

Heelgoed

uitstekend

Ben heel tevreden

Was voor het eerst dat ik hier bestelde maar vond alles keurig afgewerkt.

Alles prima in orde!

Goed verzorgd pakket

Netjes verzorgd , leuk extra erbij! Prijs is denk ik wel oké, alles is duur tegenwoordig ook je hobby! jammer dat de levering zeker een week duurde, zou kunnen dat er iets niet op voorraad was , maar dat is me niet duidelijk geworden bij het bestellen. 5 de ster zou verdiend zijn bij snellere verzending.

Prima bedrijf

Koop al jaren bij de Egel, ben erg tevreden.

Als de post het aan de deur 321 afgeeft dank je

Heel snel geleverd en met iets leuks als extra.

Zie hierboven

Alles altijd keurig op orde. En op tijd afgeleverd Ik ben heel tevreden.

Blij met de egel als webshop.....er wordt snel gereageerd als je een keer niet zo blij bent, waardoor je heel erg gehoord voelt. Verder vind ik het altijd bijzonder attent dat er folders van Marianne Design en Studio Light ingesloten zijn, en heel vaak een leuke attentie. Dit is mijn favoriete webshop!!

Top service!

Acrylverf besteld, heel fijne verf! Bestelling is zo geplaatst en snel geleverd!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire