Fantastisch!

Snelle levering, alles klopt altijd, keurig verpakt, vragen worden beantwoord. Ik kom altijd weer terug bij de Egel

Altijd goed

Altijd vlotte en correcte levering Leuk aanbod aan hobbymateriaal

Uitstekend!

Weer heel blij met mijn bestelling!

Ervaring met de Egel

Goedenmiddag, Ik koop al jaren bij de Egel en er is niets mis mee. Gaat altijd prima snelle leveringen. Mooie prijzen voor de artikelen. Kijk er kan altijd wel eens een keer iets fout gaan. Maar als dat meldt wordt het gelijk opgelost. Egel ik zou zeggen vooral zou doorgaan, een mooie overzichtelijke site, mooie prijzen en snelle leveringen. Capeau

Snel

Snelle levering wat kan ik anders zeggen goede verzorging van het pakket

snelle levering en meteen alles in huis. top hoor

Gewoon super bedankt

Gewoon super en goede service en super snel besteld

geweldig

Hebben mij enorm geholpen ,mijn zoektocht naar papier (Iris vouwen) op gepakt en verder geholpen. Krijg op vragen direct antwoorden bestellingen worden vlug geleverd! Ze staan klaar voor je hebben ook geduld om tot een oplossing te komen daarom dan ook de 5 sterren

Heel duidelijk

Een genot om te bekijken

Goed.

Heel snelle levering

Er zit altijd een extraatje bij de zending waarvoor dank en een snelle levering. Bestel al jaren bij De Egel en ben heel tevreden.

Positief

Zeer klantvriendelijk en altijd de nieuwste dingen.

Mijn eerste ervaring met jullie was prettig.

Vlotte levering, alleen was het pakketje een beetje beschadigd, maar de kaarten waren niet beschadigd.

geweldig

goede artikelen en vlugge levering in een woord geweldig

Het wordt altijd goed verzorgd

Ruim gesorteerd en niet duur

Ik bestel al jaren bij de Egel en het bevalt goed. Alles goed geregeld en je krijgt wat je besteld hebt. Deze keer vond ik de levertijd van bijna twee weken wel lang, dat had ik niet verwacht.

Op tijd geleverd. Netjes verpakt.

Snelle nette bezorging

Goede duimsnijmes. Erg snel bezorgt. Verpakking kon wel iets kleiner voor dit voorwerp.! :-))

Altijd goed, en snel!

Goed en corecte levering. Ben zeer tevreden!

Werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Werd eerder verzonden dan verwacht. Top

Prima geholpen altijd

Zie hierboven

Complete webwinkel, vlotte levering

Ruim assortiment en de nieuwste dingen op voorraad

Snelle service en altijd leuk iets extra's erbij

geweldig

sinds ik voor de post kies word alle netjes thuis bezorgd en ik heb altijd wat bij jullie besteld heb dankjewel voor de service ik ben heel blij met jullie

Snel en correct

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire