Super fijne webshop

mooie producten

snelle bezorging

Tevreden

Goede service en feed back

Zorgvuldig ingepakte levering!

Snelle levering en goed ingepakt.

Geweldig bedrijf,

Alles was in voorraad en netjes verpakt.

Material

Zufriedenheit, Post im Ordnung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Vind het prettig om bij de egel wat te bestelle omdat alles keurig wordt ingepakt en er altijd een kleine attentie bij zit.Ook komt het altijd optijd aan.

Goede producten en levering.

De spullen komen altijd goed verpakt aan. En regelmatig is er wel weer iets nieuws binnen, dat besteld kan worden.

ok

nvt

is goed

mijn ervaring beschrijf ik als goed

Snelle levering goede producten

Een webwinkel met snelle levering

Als ik bij de egel bestel dan krijg ik meestal binnen twee dagen mijn bestelling. En ik ben blij dat de egel 10 % korting geeft bij bepaalde dingen. En bij €20,00 geen verzendkosten.

Goed service

Heel tevreden

Altijd goed verzorgd en een leuk extraatje bij je bestelling

Heel tevreden, goeie service, goeie kwaliteit, in één woord ,top

Fijne website, redelijke prijzen, snelle levering

Fijne webshop

Fijne webshop met eerlijke prijzen. Bezorgdatum die je kan kiezen bij het bestellen ligt ver vooruit, maar gelukkig komt het eerder binnen. Jammer dat je dat niet beter kunt kiezen zodat je een dag kan doen dat je thuis bent.

Fijne levering, leuk dat er zo vaak een attentie bij zit!

Goede klantenservice. Wel jammer dat de levering de laatste tijd wat langer duurt

Vlot geleverd

Er zit altijd iets extra's bij de bestelling. Goede en snelle bezorging.

Vacantie tijd doen we het even rustig aan Bevalt nog steeds goed

Het bevalt nog steeds goed .Alleen wat vroeg voor kerst kaarten maken Waarom ook geen gewone kaartjes borduur . Kan ook 1 Soort kerst en 1 Gewoon verder is het nog altijd nog fijn, borduren, beginnen met op gewekt plezier straks weer . groetend Gretha Engels en Vriendinnen

Goed bedrijf.

Correcte verzending

goede service

altijd goed geholpen,meer kan ik niet zeggen,is en aanrader om altijd bij de Egel te shoppen

Veel aanbod en goede service.

Altijd goed advies en veel aanbod. Kreeg een leuk cadeautje bij de laatste bestelling. Fijne winkel, aanrader!!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire