Prima geleverd en verpakt

Snelle levering en mijn bestelling was zorgvuldig ingepakt

Bij een klacht wordt meteen actie ondernomen. En tot volle tevredenheid opgelost.

Ik had iets kleins besteld kreeg ook een klein cadeautje er bij en ook een snelle levering . Hartelijk dank hiervoor. Groetjes Anja.

Zoals altijd goed

Het snel leveren is niet altijd aan de orde vaak duurd het toch nog wel een aantal weken

Altijd supergoed, alleen jammer dat ik de nieuwsbrief niet altijd ontvang

Altijd snel en goed verzorgd

De webwinkel is ordelijk en artikelen snel te vinden. De verzending is snel en als service zit er altijd een prachtig cadeautje bij.

Allemaal goedop

tevreden over de afhandeling van de bestellingen

bestellingen worden goed afgehandeld, en zijn redelijk snel geleverd.

De levering van de Egel is snel binnen. Leuk dat er ook nog een presentje bij zit.

Altijd leuk en goed

goedemiddag Bevalt ons nog steeds goed . we hopen zo door te gaan . we worden wel wat ouder, gaat wat langzamer . vinden het steeds nog prettig om bij jullie te bestellen Gaan ook nergens anders heen Bedankt Gretha en De vriendinnen

Uitstekend !

Ik ben tevreden over de service, en de spullen komen altijd netjes en goed verpakt aan !

Mooi op tijd verstuurd. Dit in tegenstelling tot wat de bestelling zei. Er werd genoemd dat de verzending 1 april zou zijn. Het werd 27 maart al bezorgd. Dat er bij een bestelling van > 20 euro geen bezorgkosten zijn, vind ik een grote pre. Kunnen veel webshop een voorbeeld aan nemen

Super goed

Alles gaat prima en heb nooit geen klachten .het is bij jullie gewoon super goed

Goede peoducten

Mooie producten

Snel en makkelijk bestellen en snel bezorgd

Bestellen is goed te doen, wordt snel bezorgd met leuke extra's.

zeer snelle levering en goed verpakt

De levering was snel en de artikelen zijn precies die ik heb besteld, en alles was heel goed verpakt.

uitstekend

snelle evestiging, snelle levering en altijd een leuke attentie erbij

Kwaliteit en snelle levering

Fijn adres voor Deco Art Americana, eindelijk ook pewter gevonden.

Altijd netjes en snel gekregen

Een vlotte afhandeling en een leuke attentie.

Zie boven

fijne winkel

ik bestel al jaren word altijd keurig gestuurd altijd leuk iets er er bij

prima ziet er keurig uit

gezellig

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire