Vertrouwd doen wat ze zeggen

Leuk bedrijf ,niet duur en behulpzaam Alleen jammer dat ze niet altijd alles in hun assortiment hebben Maar er zijn zoveel spullen en dan kun je ook niet alles hebben En bij je bestelling altijd een aardigheidje,super

Snel geleverd.

Alles prima

zoals gewoonlijk top!!!!!

ik blijf zeker bestellen. altijd vlot en netjes verstuurd.

Alles zat netjes en goed ingepakt in een kleine doos. Kortom helemaal correct.

perfecte service

voldeed aan de verwachtingen...goed zo !

Veel artikelen op voorraad en snelle levering

We konden alles wat we zochten bestellen en de artikelen kwamen snel binnen!

Het was super goed

Goede ervaring met de egel altijd netjes optijd altijd een presentje erbij super

is altijd op tijd of toch eerder dan stond aangegeven .goede service .

goede service altijd op i tijd goed ingepakt en ook nog een leuke verrassing erbij.

Super bedrijf snelle levering

Super kwaliteit en waar voor je geld En altijd een leuk kado erbij ook per mail vragen gesteld snel antwoord Blijf zeker bestellen

Fijne website, snelle levering

Fijne website, snelle levering!!

Zoals altijd TOP!!!

Zoals altijd TOP!!!

Vlotte levering Leuk geschenkje Prima in orde

Heel goed, niets op aan te merken

Al enige jaren koop ik samen met mijn zus bij de egel. Altijd goed en ook soms een leuke verrassing. Zij is veel jonger en handiger met internet . Door omstandigheden besteld zij op het ogenblik niet. Mijn dochter heeft me nu geholpen en ik ben zeer tevreden. Kan weer een poosje vooruit

perfect

Heel tevreden van de vlugge en correct geleverde bestelling.

Duidelijke website, grote keus. Levertijd van een week, zoals vermeld, was maar een paar dagen (en daar zat het weekend nog tussen). Bezorgde mallen waren goed en er zat als verrassing nog een 3d boek bij. Hartelijk dank.

Wanneer de artikelen op voorraad zijn snelle levering

Alles super snel verzonden, ook leuk kadootje erbij, zeer tevreden

makkelijk bestellen, snelle bezorging

In de webshop snel gevonden wat ik zocht, makkelijk kunnen bestellen en snelle levering met een extraatje in het pakketje.

Het bestellen ging heel makkelijk en 2 dagen later had ik het al in huis. Perfect.

niet te duur en snelle levering

Uit verschillende aanbieders, De Egel gekozen omdat die het voordeligst was. Erg prettig dus.

Positief!

Goede ervaring met De Egel; mijn bestelling werd snel verzonden en alles was keurig in orde, niets op aan te merken.

Altijd goed verzorgd en conpleet

Ik vind het erg attent dat er altijd een aardigheidje gratis bij wordt toegevoegd.

prijs/kwaliteit en goede naservice

Prijs/kwaliteit ok en eerlijke promo's maar ook een goede opvolging van je bestelling als er met de koerierdienst van alles misloopt, nemen zij contact.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire