supersnelle levering

Ben erg tevreden met het mij geleverde artikel.

Mijn ervaring met De Egel is super, de bezorgtijd van mijn bestelling was super snel.

Super site!

Snelle en correcte levering en altijd met leuke extra's erbij!

Uitstekend !

Groot assortiment, goede prijzen en snelle levering !

niks mis alles ging goed.

alles prima....

Super Goed

Super, mega fantastische service!! Dikke 10!!! Ook het extraatje wat er heel vaak bij zit zijn wij altijd heel erg blij mee en super leuk!!!

Het zoeken vind ik soms wat lastig maar verder prima. Snelle service!

Super!!!!

Ik heb goede ervaring met de egel.Als de bestelling gedaan is,houden ze je op de hoogte wanneer het verzonden wordt.Enwordt ook vlug geleverd.Er zit altijd wel een cadeautje bij de bestelling.Ik ben zeer tevreden over de egel.

Netjes,verpakt Wordt op de afgesproken tijdstip geleverd

Altijd goed de levering

Als ik bestel heb ik het altijd eerder binnen dan verwacht.

Snelle levering en alles is netjes verpakt.

De perfecte website voor alle hobbyisten. Groot assortiment goede service en goede prijs en altijd een mooi cadeautje bij je bestelling

Top heel snel

Top heel snel

Altijd perfect geregeld voor een goede prijs

Altijd snel en keurig geleverd met een extraatje erbij

Heel snel netjes leuke presentjes en hele goede service

Levering slecht materiaal goed

De producten waren in orde en naar wens en alles maar toch over de levering ben ik niet tevreden ze hebben het pakje gewoon in het verkeerde gebouw op de grond gesmeten en dat terwijl ik thuis was moest het niet zijn dat de congerge het toevallig gevonden was ik het misschien kwijt geweest en had ik betaalt voor niks ik raad jullie bij niemand aan en ik zal ook niets meer bestellen bij jullie mijn geld groeit ook niet in de bomen dus laat ik het toch niet door leveranciers laten weg smijten

De bestelling is zeer snel en goed afgehandeld.en is in goede staat aangekomen

Jammer dat er werd gezegd dat het later geleverd zou worden gelukkig was het toch na 2 dagen geleverd en kon ik op tijd de uitnodigingen afmaken. En een leuk bok met knipvellen erbij hartstikke leuk.

Snelle levering en lage prijzen

Ik heb goede ervaring

alles naar wens

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire