Supersnelle levering en netjes verpakt

Ik kreeg mijn bestelling zelfs voor de aangegeven datum. Netjes geregeld allemaal.

Snel correct én een presentje erbij gekregen

Goed georganiseerd bedrijf !

Bestelling geplaatst en betaald. Er bleek iets niet meer te zijn, netjes via mail een berichtje of ik wat anders wilde bestellen of dat ik mijn geld terug wilde. De dag erna had ik het geld weer op de rekening staan. Er zat ook nog een leuk extraatje bij Toppie hoor

Supersnelle en nette levering

1 artikel was niet meer leverbaar. Een mailtje ontvangen of ik een vervangend artikel wilde of mijn geld voor dat item terug. Leuk extraatje ontvangen in het door mij bestelde thema. Alles netjes verpakt en het pakketje ontvangen voor de aangegeven leverdatum. Kon ik fijn eerder aan de slag met m'n geshopte spulletjes. Super!

Snelle afhandeling

Verzendkosten zijn laag of niet waardoor je makkelijker Een bestselling plaats

Zeer goede verzorging voor uw bestelling

Snelle en goede service!

De door mij bestelde artikelen waten er sneller dan verwacht. Niet eens zo heel veel besteld en zowaar een leuk presentje erbij gekregen! Blij mee!!

Topservice

O

netjes en op tijd

Goed, alles netjes verwerkt en op tijd geleverd

was super geweldig

zal vaker wat bestellen, en het was heel snel binnnen

zoals altijd wat van de Egel bezorgd wordt uitstekend

ben elke keer weer tevreden over de Egel bestel daar zeker opnieuw ook die attentie die er altijd bij komt waardeer ik zeer

Super fijne hobbywinkel

Snelle verzending, groot assortiment, lage prijzen en een goede klantenservice. En altijd een leuk presentje bij je bestelling. Kortom…ik ben heel tevreden.

Product snel geleverd. Vormpjes waren wel kleiner dan verwacht maar ik heb er leuke lekkere koekjes mee kunnen maken!

snelle levering en voordelig altijd een extra tje ben blij met de Egel

Snel contact

De bestelling kwam sneller binnen dan verwacht. Aangezien er iets stuk was had ik contact per email opgenomen. Heel snel werd er gereageerd en het probleem opgelost. Super.

Een erg snelle en correcte levering met een leuke verrassing bij elke bestelling.

Snel en goed met altijd een leuke verrassing erbij

Prima levering!

Correcte informatie omtrent levering en snel.

Mijn bestelling was snel binnen en heb weer een leuk cadeau gekregen

Super behulpzaam

Super snelle service en als er iets niet goed is wordt het direct opgelost

Snel

Netjes en snel geleverd

geweldig

een zeer snelle levering. en alles op voorraad. een leuke attentie hiervoor hartelijk dank.

Zeer goeg geregeld en de volgende dag in huis.

geweldig

alles zoals gewoonlijk zeer goed.fijne afhandeling.top.en bedankt voor de attenties die jullie erbij doen.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire