Super tevreden

Ik ben heel tevreden met de egel, keurige en snelle levering kan het iedereen aanraden

Altijd een plezier om te bestellen.

Zeer snelle service, goede producten, heel veel keuze en altijd een leuk extraatje bij de levering. Top!

Aanrader

Ik zou echt altijd van ze bestellen. Ze hebben naar mij ook cadeautjes gestuurd in een hele mooie verpakking.

snel aflevering en keurig verzorgt.

Top ervaring

Alles snel en adequaat geregeld toen bleek dat 1 item niet te leveren wa

Vriendelijke klantendienst, goede opvolging, correcte antwoorden

Bij een grote bestelling ontbrak er één artikel, dit wordt direct nagestuurd na melding aan de klantendienst. Ik moet het nog ontvangen maar ga er van uit dat dit correct zal verlopen. Leuke verrassing in het pakket zelf, zeer tevreden over de opvolging van de levering ook. Een fijne ervaring bij een heel leuke winkel.

Tevreden

Snelle levering goed verpakt ook.

Pakket bezorgen is snel, zit altijd leuke attentie in, En ziet er zeer verzorgd uit. Als er iets is zijn ze heel behulp saam om je te helpen

geweldig

heel snel bezorgd,leuk cadeautje gekregen. bedankt Gr Saar

prima ervaring

Wij zijn 80 jaar en bestellen voor het eerst via de computer. Het bevalt bij De Egel prima en is door ons goed te doen via de computer, alles wijst de weg.

heel goed

Tip top

Alles dik in orde

Super service

Hele goede en snelle service , niets op aan te merken Wij zijn heel tevreden!

Snelle service en goede communicatie

Je wordt snel geholpen en wordt ook snel geleverd .....

Snel verzonden altijd netjes verpakt en presentje altijd leuk

Zoals altijd supergoed en snelle levering!

Zoals altijd supergoed en snelle levering!

Prima service. Snel geleverd. Heel blij mee!

op tijd en prijs goed

perfect

zeer tevreden

Snel thuisbezorgd, prima verpakt, goede service

Als ik een min puntje moet maken dan is het de web layout en zoekfunctie die niet helemaal lekker loopt. Ik heb lang moeten zoeken naar de juiste glasverf. Zou handiger zijn dat je alle glasverf kon vinden in 1 keer. Maar dat gezegd hebbende... geweldig ruim assortiment aan producten met goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben zeer tevreden

Was zeer snel binnen en met een leuk exstra.tje.gewoon super

Super,geweldig,snel

Ben steeds zeer tevreden met mijn aankopen.is altijd netjes verzorgd,kleine attentie,nooit problemen gehad.super tevreden klant Super service

Goede en snelle levering

Zoals al die anderen keren goed!

Snel, goed en correct! Ik beveel de Egel aan! En een leuk cadeatje! Een gegeven paard niet in de bek kijken!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire