Super snelle levering

Vriendelijke maar vooral zeer snelle kevering

super

goede ervaring met altijd een leuke verrassing

Super snelle levering!

Snelle reactie via de mail voor vragen. Maandag besteld woensdag in huis. En goed verpakt, super!

zoals gewoonlijk; snel en correct !

Snel en verzorgd

Mijn ervaring met de Egel is super. Bestelling wordt snel verstuurd en keurig verpakt. De materialen zijn altijd van goede kwaliteit. En een supergroot assortiment. Niet doorslaggevend, maar wel welkom zijn de extra kadootjes die er bijna altijd bij gedaan worden. Kortom, een fijne webwinkel voor je hobbyspulletjes.

Correct afgewikkeld

Door een fout mijnerzijds werd de levering wat vertraagd maar als troost vond ik een presentje in mijn pakketje, verder uitstekende informatie

Heel goed verzorgd product ,ik heb alleen een vergrootglas nodig voor het voorbeeld te bekijken en ik ben intussen er verslaafd aan geraakt zo leuk om te doen de Do en Dot kaarten maken zeker met deze regen . Ik heb jullie ook al door gegeven aan anderen.

Snelle levering en alles tip top in orde

Alles goed en snel geleverd

SUPER

Snelle correcte levering. Stevig en veilig verpakt. Niks dan voordelen!!!

Goede prijs snelle levering.

Bestellen gaat zeer eenvoudig, Alles altijd in voorraad. Snelle levering.

Goed en snel geleverd

Produkt is goed en snel geleverd

Perfect zoals altijd

Perfect. Snelle service en levering.

top zaak

Snel, correct, altijd een leuke attentie

Zoals altijd snel en netjes verpakt geleverd en ook nog een klein presentje ben super tevreden

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over de Egel. Groot assortiment, voordelige prijzen, goede verzendvoorwaarden, altijd een presentje erbij. Het enige nadeel als ik dat moet noemen is dat er een lange levertijd aangegeven wordt, terwijl het eigenijk altijd sneller geleverd wordt. Maar ja, dat is beter dan andersom :)

Perfect !

Perfect! Zoals altijd. Snelle verzending/levering en altijd met een leuk extraatje.

Super.

Snelle goede service. Pakket goed verpakt.

Snel ontvangen

Snel ontvangen. En alles wat ik besteld had

Tevreden.

Zoals altijd. Keurig verzorgd.

Vetruowelijk kan niet beter

Terug sturen word heel netjes afgehandeld .Ik ben zeer tevreden raad het ieder aan fijn weekend groetjes Mevr.J den Adel Delft

Toppie

De juiste plek om je hobbyspullen te kopen

Goede klantenservice, als een product er niet is, wordt je op de hoogte gebracht en kun je kiezen, alternatief of een credit. Als je een vraag hebt, stel hem via het formulier en voor je het weet heb je antwoord.

Weer prima geleverd

Bestelling snel geleverd. Naar mijn mening zou er iets minder karton,doosjes kunnen,dus wat meer bij elkaar. Verder blijf bij jullie shoppen!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire