Fijne overzichtelijke webshop

Voordelig geprijsd, snelle levering

geweldig

een zeer snelle levering! super bedankt

Ruime keuze en goede service

Ruime keuze en goede service.

Wat ik besteld heb is keurig bezorgd.

Nog bedankt voor het cadeautje wat ik er bij kreeg. Super lief.

wisselvallig

snelle levering, alleen de stickervellen platinum zijn een ramp; letters gaan alle kanten op, blijft niet mooi zitten

Goed verzorgd en altijd keurig op tijd top.

Heel tevreden

Mijn bestelling was heel snel binnen. Goed verpakt. Verassing leuke cadeautjes en leuke folders. Hartelijk bedankt en tot de volgende keer.

Altijd snel, goed verpakt en altijd een leuke attentie

Goed geprijsd en veel keuzes.

Goede en snelle levering .

Al regelmatig besteld, altijd snelle service en in goede staat ontvangen. Goede prijs en vaak een extraatje erbij...toppie

snel geleverd

Altijd wat je besteld hebt komt netjes geleverd, ook altijd wat extra's

Alleen maar goede ervaringen , ik kan van jullie op aan. Bedankt nogmaals voor de extra's die jullie vrijwillig er bij doen Groetjes.

Geweldig!

Super klanten service en snelle levering. Alles was netjes verpakt erg blij met mijn aankopen

Super goed, snelle verzending!

Leuk ook dat er een cadeautje bij zat!

Vlotte levering. Leuke verrassing.

Deze keer niet prettig

Normaal bestel ik bijna iedere maand ,mijn vader ook heel veel voor mij. Dit keer duurde alles veel langer, achteraf hoorde ik van Marianne design dat er vertraging was in de levering. Toen ik dit nog niet wist heb ik opgebeld naar de egel waarom het zolang duurde, waar ik als antwoord kreeg dat ik een artikel had besteld met een late levering, wat niet zo was. Waarom stuurt de egel geen mail als er wat vertraging is? Ze kunnen ook iedere week een nieuwsbrief sturen. Verder altijd goede levering hoor.

Keurig verzorgt

Bedankt voor het opsturen van mijn pakket. Wel drie leuke extraatjes. Bedankt!

prima voor elkaar

prima service, verpakking en snelle levering

een goede website en snelle bezorging

Het is allemaal goed verlopen een mal was er niet heb toen een berichtje gekregen en heb geantwoord doe maar iets van dezelfde serie en hebben ze ook gedaan, zelfs de 1 euro ook nog terug gestort . Ik moet zeggen ik vind het een top bedrijf.

Een zeer vlotte dienst

Vlot en prijs kwaliteit zeer goed

Ben tevreden. Snelle levering. En een leuk presentje erbij. Bedankt.

Weer prima levering

Weer prima levering van de bestelde artikelen.... en het leuke is dat er altijd een gratis verrassing bij zit!

Het was veel sneller binnen dan er eerst werd geschreven dus super blij er mee. Ik kom zeker terug.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire