Het was veel sneller binnen dan er eerst werd geschreven dus super blij er mee. Ik kom zeker terug.

Super snelle levering en zeer behulpzaam.

Sneller binnen gekregen als was aangegeven

Uitgebreide webwinkel met goed assortiment

Snelle levering van mijn bestelling. Met als extra een kadootje.

Snelle levering helemaal super Soms wel effe zoeken op de website voor ik het gevonden heb.

Geweldig!

Snelle levering, keurig verpakt, goed op de hoogte gehouden over/van de verzending.

Goede ervaring, goede verpakking en dan ook nog verrast worden.

Dit is voor mij nieuw dat ik dit doe. Het gaat sneller dan ik dacht. Dit is voor mij een goede ervaring

Goede service, groot assortiment en snel geleverd.

Zie vorige zin

Prima verzorgd en snel een echte aanrader.

geweldig

geef jullie een 10 omdat het zo goed en vlug wordt bezorgd ,en het leuke cadeautje wat er bij zit

Uitmuntend

zoals altijd, uiterst verzorgd, goede service, snelle levering en ruime sortering producten.

Vaste klant

Blij met mijn pakket en gratis snijmallen

Zeer goede service.

Bestelling wordt snel geleverd. Veel vlotter dan wanneer ik in eigen land (België) bestel. Is altijd met zorg verpakt zodat er weinig kans op beschadiging is.

Zeer snelle levering en heel veel keus op hun site. Goede kwaliteit spullen voor een redelijke prijs.

snelle levering en goede service

Prima winkel alles wordt altijd netjes verzorgd geleverd!

Fijne webwinkel

Mijn ervaring met de Egel is dat ze een goede en snelle levering hebben met een goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering en prima service

Er was iets niet op voorraad van mijn bestelling, werd ik gebeld met de vraag of ik het bedrag gecrediteerd wilde hebben of een vervangend artikel. Dat is service, top.

SUPER

Heb al meerdere keren bestelling daar gedaan en zowel de klantenservice als de verzorgde en SNELLE verzending zijn geweldig. Het presentje maakt het steeds af.

super

Overzichtelijke site. Vriendelijke prijzen. Snelle levering. Zeker aan te raden om hier je hobby spullen te bestellen.

snel en passend

xxxx

Vlotte besteling

Nvt

Netjes en goed verpakt.

Super mooi spul. Stond beetje raar te kijken. Zat iets extra,s bij. Denk heb ik niet eens besteld. Maar super lief dat jullie een cadeautje bij de bestelling doen.

Goed, maar wel met een opmerking.

Betreft Stitch and Do: De plaatjes zijn op de site erg klein en zijn maar weinig te vergroten. Ze zijn daardoor erg moeilijk te beoordelen of ze mooi zijn. Opm.; graag wat meer vergrotingsmogelijkheden.

Mijn ervaring met de Egel is tot nu toe altijd prima geweest.

Beste mensen van de Egel. Bedankt voor de geleverde producten en de extra’s die jullie er altijd bij doen. Vr. Groeten Mieke.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire