Goede ervaring voor de levering van een goede prijs. En snelle levering met altijd iets extra's. Bestel graag bij jullie.

alles ok

alles ok

Snel en correct in behandeling genomen

Lekker bestellen via het internet en snel ontvangen als dat kan. En soms wat langer wachten maar dat geeft niet. Vind dat dat het wel leuk maakt.

Had de bestelling snel binnen top

Een geweldig bedrijf

Koop er heel graag hoef nooit lang te wachten op mijn bestelling Vind het erg leuk dat je presentje bij krijgt

Zeer tevreden!

Ik bestel al jaren bij de Egel. Voordelig, correct, snelle levering en altijd een extraatje bij de bestelling!

Snelle afhandeling van mijn bestelling.

De bezorging van mijn bestelling was snel.

Geheel tevreden met de werkwijze van De Egel.

De Egel heeft een heel mooie en uitgebreide serie artikelen. Nooit geen problemen bij het bestellen en aflevering van het gekochte is alijd correct. En wat altijd leuk is dat er bijnhet gekochte als verrassing een kleinigheid bijgevoegd is. Ga zo door Egel. Ga zo

Ik ben zeer tevreden met de service van De Egel

Ik had een eerste, kleine bestelling met een voor mij speciale betekenis bij De Egel geplaatst en deze bestelling werd netjes verpakt en snel geleverd. Ook de verschillende betalings -en bezorgopties bij De Egel vind ik een groot voordeel. Kortom: dank voor de goede service.

Heel erg tevreden met bestellen en t verzorgen

Ik heb een bestelling gedaan bij U en ben zeer tevreden hoe t is verlopen heb pakje netjes binnen gekregen zonder beschadeging . Dank daarvoor en tot ziens naar de volgende bestelling fijne dag .

snelle levering . alles prima voor elkaar

Super netjes en snel over de hele levering

Van begin tot eind is de hele zending gevolgd door de egel

Top webwinkel!

Fijne webwinkel, overzichtelijk en met ruim assortiment, altijd de nieuwste artikelen, veel op voorraad, snelle en correcte levering en zeer redelijke prijzen.

Snel - goed

Het was goed snel en goed verpakt

Voortreffelijke service!

Snelle levering en ik was verrast met een leuke attentie wat erbij werd gedaan, super!! Hier ga ik zeker vaker bestellen.

perfect

snelle levering en nog gratis een extraatje !

Super goede winkel,

Mijn ervaring met de hobby winkel de Egel , is super goed! De levering is heel erg snel en mooi verpakt. Ik heb nu 2x achter elkaar iets besteld, en super en netjes binnen. Ik zou als iemand iets zou vragen, zeker naar de Egel!!! De verrassingen die erbij zitten zijn ook nog eens leuk te gebruiken. Succes verder en tot snel !

goed en goedkoop

snelle levering. als ze iets niet meer hebben word u netjes ingelicht. Er zit altijd iets leuks bij en super goedkoop.

Een vlotte en vlugge levering

Een vlugge levering die goed verzorgd was. Enkel moet ik opmerken dat ondanks dat het adres op het pakketje volledig juist was het toch bij mijn buurman werd afgegeven. En ik was thuis want mijn lieve buurman had het pakketje in ontvangst genomen en heeft het direct aan mij bezorgd. Ik vermoed dat men de foute bel gekozen heeft. Maar alles was in orde. Bedankt voor de fijne aflevering.

Bestelling was er eerder dan aan gegeven. Zeer bij mee.

Altijd mooi spul en leuke dingen

goede kwaliteit goede service netjes verpakt en snel in huis in een woord geweldig

tot op heden is alles goed verzorgd

Ik kan niet anders zeggen dat ik tevreden ben met de leveringen van mijn bestellingen. komen altijd op tijd.

Verzorging van het pakket is uitstekend

ik moest de laatste keer wat langer wachten op mijn bestelling

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire