Toen ik bestelde, werd er aangegeven dat de levering iets langer kon duren. Maar werd na 2 dagen al geleverd met een leuke verrassing erbij TOP

Een plezier om te bestellen en te ontvangen.

Snelle levering. Perfect ingepakt. Altijd een leuk extraatje erbij. Super!

prima service en snel geleverd

Alleen de web site nog wat duidelijker, is soms een zoekplaatje

goed materiaal

makkelijk in gebruik ook voor buiten

Snel en goed.

Mijn bestelling was er heel snel. De volgende dag al.

goede service

ik ben altijd correct geholpen. als ik iets bestel wordt het snel geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Fijne site ruime keus Ik had mijn pakketje snel binnen Dank je wel

Goed en betrouwbaar

De door mij bestelde artikelen waren weer prima verzorgd. Ik kan niet anders zeggen ,Ga zo door Egel. Rina

Prima en snelle levering

Mooie site, makkelijk te bestellen en vlotte levering, met ook nog een extra presentje.

Super snel

Eerder gekregen dan eigenlijk zou zijn. Super bedankt ook voor het cadeautje.

De bestelling was prima verzorgd en snel in huis

De bestelling was netjes verzorgd en ingepakt, het pakketje had ik ook vrij snel in huis

Positief ervaren!

Ik vond de website prettig en bestellen ging soepel. En heel erg fijn: mijn bestelling was supersnel binnen!(En dat terwijl er een bericht stond dat er vertraging zou zijn!). Binnen 2 dagen lag het al op de mat! Ze hebben er een brievenbuspakketje van gemaakt; scheelde ook nog in verzendkosten! In één woord: top!

Goed en goedkoop

Altijd tevreden over de Egel.

Goede en snelle levering naar Duitsland

Je wordt goed op de hoogte gehouden mbt versturen vh pakket richting Duitsland. Met een paar dagen de bestelling al in huis

Super ,geweldig

Snelle levering , goed verpakt, juiste spullen, en altijd een verrassing erbij.Blij met alle hobby spullen. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Laila Hansen

Top!!!!

Snel geleverd met iets extra’s erbij. Super leuk!!

alles wordt goed,netjes en snel geleverd. Leuk dat er altijd een kleine verrassingbij zit

heel goed

snelle levering en attentie

Een keurige snelle levering

Het was een keurige snelle levering. Erg leuk nog een mal erbij... hele leuke verrassing. Hartelijk dank...

goede ervaring netjes bezorgd goed ingepakt toppie

Altijd dik voor elkaar bij De Egel!

Zie bovenstaande

Goed en snel.

Bestel mijn hobbyspullen altijd bij de Egel, goed en snel thuis.

Ik kom er steeds weer terug!

Snelle verzending en altijd iets extra's!

Niets op aan te merken!

Als ik een bestelling plaats, dan krijg ik een datum door, wanneer de bestelling geleverd wordt, maar ik heb het altijd al eerder in huis. TOP, ech heel tevreden.

heel Grote ervaring

weet ik niet

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire