Zeer tevreden, staat in mijn top 3 van hobbywebshops
Het is een fijne winkel die veel merken aanbied, daar heb ik wel 1 minpuntje op, het is fijn om heel veel merken aan te bieden, maar dat resulteerd in veel uitverkocht en je hebt van elk merk maar een bepaald selectie die aangeboden kunnen worden, het zou gekkenwerk zijn om van elk merk het complete assortiment te hebben, conclusie, komt helaas wat vaker voor dat ik dan naar twee winkels moet wat qua tijd en extra verzendkosten niet zo leuk is, ik heb in mijn verlanglijst meerdere producten staat al best lang, als deze uit het assortiment zijn, dan zou een melding zeker fijn zijn.
Zo, mijn minpuntje, verder service , goed, prijs laag, verzendkosten, laag, klanten service , goed, oplossen van problemen , perfect, ik ben netjes te woord gestaan, er is een goed en duidelijk gesprek en uitleg geweest en tot mijn verbazing kreeg ik nog een heel mooi kado, maar ook zonder kado was ik al tevreden hoe dit behandeld werd, het kado was een verassende bijeenkomt, ik ben een tevreden klant die de Egel ook aanbeveelt aan anderen.