Zeer goed.

Altijd zorgvuldig verpakt en verzorgt en een leuke attentie bij je bestelling.

Snelle en complete levering

Snelle levering; goed verpakt; lage verzendkosten en goede prijzen. Oftewel zeer tevreden

Ik ben supertevreden altijd netjes verpakt en snel in huis.

zeer goed

Prima service en snel geleverd

Bestelling plaatsen ging gemakkelijk. De levering heel snel. Prima verpakt en heel tevreden over de lijm. Dus alles helemaal goed.

ik ben zeer tevreden over de bestelling en levering

De bestelling en de levering zijn zeer vlot verlopen. De bestelling was netjes verpakt en de doos werd intact afgeleverd binnen de vooropgestelde termijn. Prima!

besteld en snel geleverd

heel snelle afhandeling, prima verpakt en ook prima spullen: wat ik al gehoopt had. Ga ik echt nog een keer doen.

goed en snel

als er iets niet goed is wort het snel ge regelt

uitstekend

UItstekend

Uitmuntend

Correct

Snelle juiste service

Een heel goede ervaring: snel, correcte levering, veel keuze, alleen de verzendingskosten maakt het wat duurder. Toch ik blijf bestellen.

goede service en snelle levering.

de bestelling werd goed verpakt en snel geleverd. er is altijd een kleine attentie bij. wordt zeer gewaardeerd.

uitstekend.

Mijn ervaring met de Egel is uitstekend en heel goed.

Gewoon weg geweldig Top

Ben al zeer lang klant bij de Egel Ben zeer tevreden daar over Alles prima verzorgd en altijd een presentje Gewoon weg top

Prima, snelle verzending

Prettige site, aankoop voldoet aan de verwachting.

Gewoon goed

Altijd goed geleverd en mooie artikelen.

Snelle levering, goed verpakt

Veel sneller geleverd dan de aangegeven leverdatum

Ik koop hier vaker vanwege het grote assortiment, snelle levering en goede service. Een echte aanrader!

Snel en netjes de juiste artikelen verstuurd plus een extraatje!

Voor de eerste artikelen besteld bij de egel. Ruim assortiment en niet te duur. Binnen de afgesproken tijd verstuurd en er zat een gratis extraatje in het doosje. Als ik weer iets nodig heb zal ik zeker kijken of ze het hier verkopen. Één nadeel vond ik dat je op merk moet zoeken ipv artikel. Ik zou bv graag alle stempels van verschillende merken ook onder elkaar willen zien.

Was tevreden over levering en het product

Netjes verpakt, en product voldoet aan m,n verwachting

Fijne webshop

Ik bestel graag mijn knutselspulletjes voor het maken van kaarten bij De Egel. Snelle levering, keurig verpakt en er zit altijd een cadeautje bij.

Alles dik in orde

Voor de tweede keer wat besteld en alles was weer prima in orde. 1 artikel was niet op voorraad en ik kreeg keurig een mailtje of ik een ander artikel wilde of dat het geld teruggestort moest worden. Heb voor een artikel gekozen. Tot een volgende keer!

goede prijs en snelle levering

goede prijs en snelle levering

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire