Alles super netjes ontvangen

Alles netjes ontvangen en eerder dan was aangegeven

snel bezorgd

alles is goed verzorgd

Altijd een snelle en correcte levering en altijd een presentje erbij. En bij 20 euro geen verzendkosten, ook super.

Snelle levering altijd iets extra’s

Zeer goede webshop

Pakket altijd prima verzorgd,netjes verpakt Voordelige prijzen. Zeer tevreden.

Zeer snelle levering. Prima spullen.

Zie boven.

Heel accuraat en betrouwbaar

Bestel je iets. Altijd snel en in orde geleverd. Meestal ook nog een leuke attentie erbij.

Vlotte bezorging

super!!

alles keurig verzorgd, extraatje erbij gekregen, duidelijke mailing/verzenden

Snelle levering en nog een verassing super hier ga ik vast en zeker meer bestellen

Topwinkel/site!

Goede service.Artikelen goed verpakt!Prijzen zijn oke!

Top winkel

Mijn bestelling kwam wel iets later dan in eerste instantie vermeld werd, maar er zat als extra een leuke stempel bij en nog een knipvel. Ook de prijzen zijn leuk, meestal goedkoper dan hij de concurent! Alles is goed verpakt. Dus de volgende keer weer bij "de Egel" bestellen!

Snelle levering en ook nog een extra cadeautje erbij

Goede en snelle service, ga zo door!!

Ik ben zeer tevreden mijn bestelling was er eerder dan eerst op de pagina stond. Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen.

Prima en snel

Snelle afhandeling van de bestelling

Snelle bezorging met leuke verassing erbij

Goede ervaring, bestelling eerder ontvangen dan door site werd aangegeven. In de doos zat ook nog een leuke verassing en mooie folders met leuke interessante producten.

Groot assortiment

Snelle levering groot assortiment.leuk presentje erbij.super

Netjes verwerkt en afgeleverd

Zeer goede levering snel snel

als je besteld staat er dat het een par dagen duurt maar volgende dag heb je het een fijne winkel

Zoals altijd super levering!

Bestel regelmatig en wordt altijd super snel en goed geleverd.

zoals altijd prima

Jullie zijn super...altijd snel geleverd,en ook nog een cadeautje

Schnelle, unkomplizierte Abwicklung

War anfangs skeptisch, da es ein ausländischer Versandhandel ist, aber muss positiv erstaunt feststellen, dass es sehr schnell ging, komplikationslos und Ware einwandfrei geliefert wurde. Sehr gern kommt dieser Onlinehandel mit zu meiner Liste, bei denen ich gern wieder bestelle. Die Versandkosten halten sich auch im bezahlbaren Rahmen. Ich bin freudig positiv überrascht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

ik vind het een geweldige webshop

goed verpakt , snel geleverd en nog een cadeautje op de koop toe. vind het geweldig.

Goede ervaringen

Het was zeker snelle levering

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire