Snelle service en krijg altijd leuk cadeautje erbij.

Great

Great fast delivery

Wat ik heel mooi vind,is dat je niet een bepaald aantal € hoeft te bestellen. Bedrag is vrij.

Heel goed.

Een hele goede ervaring.

Snelle levering . keurig verpakt .

Ben erg blij met mijn bestelde artikelen , snelle levering, Ga hier zeker vaker bestellen !!!

Heel snel en vlot

Bestes Service und Auftragsbehandlung.

Ich habe nur die besten Erfahrungen mit deEGL gemacht. Das Service ist zuvorkommend, die Preise moderat und die Lieferung erfolgt rasch. Ich mache Werbung für diese Firma und empfehle sie sehr gerne weiter.

ze zijn vriendelijk en geduldig.

Snel bezorgt eerder dan was gezegd.

ben tevreden met de snelle afwikkeling

prima service. snelle bezorging.

Er werd mij verteld dat het vrij lang ging duren tot mijn pakketje er zou zijn maar het was de zelfde week nog gekomen

Snel en goedkoop...!!!

Altijd is de Egel de goedkoopste bij prijsvergelijking. En alles netjes geleverd, zelfs nog met een kadootje erbij...

Prima en snelle levering

Met leuke attentie

Ik vind altijd leuk om te gaan kijken

Kom graag kijken op de webwinkel

goede service en vriendelijk

in eerste instantie dacht ik dat de order niet goed ging maar door dat ik slecht ziend ben had ik de zin onderin niet gezien daar stond dat het artikel na geleverd werd

De pakketjes zijn altijd keurig verzorgd!

Mijn ervaring is positief. Er zit over het algemeen ook nog een cadeautje bij. Dit keer dus jammer genoeg niet, maar meestal is dat een leuke verrassing!

Gewoon top!

Snelle levering, ziet er goed verzorgd uit! Een aanrader voor allemaal cdie crea bea s zijn!

vriendelijk, snel en altijd een leuk presentje.

is prima

is prima en goed

Mooi materiaal

Zo,n snelle bezorging heel fijn. En ook nog een kadootje er bij. Super

Netjes en snel

Alles netjes en snel

Altijd verzorgd en altijd een leuke attentie

Normaal schrijf ik nooit reviews maar voor de Egel maak ik een uitzondering. Ik ben al heel lang klant en heb weinig reden tot klagen gehad, de weinige keren dat ik een klacht had zijn op 1 hand te tellen en werden meteen opgelost. De prijs-kwaliteit verhouding is bijzonder goed. Ik raad al mijn vrienden de Egel van harte aan en veel van hen hebben mijn raad opgevolgd. Blijf vooral zo doorgaan!

Klant vriendelijk

Super snel!

Mijn eerste kleine bestelling gedaan. De volgende dag al in huis. En wat een verrassing dat er nog een paar attenties waren bijgesloten!

Snel en goede verzending

Ik ben heel tevreden over de snelle afhandeling van de bestellingen die ik ontvangen heb.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire