Altijd netjes op tijd en je krijgt nog iets extra erbij dat is natuurlijk wel leuk.

Goede service en prijs

Fijne website, snelle service, top!

Fijne website, snelle service, top!

Mijn ervaringen met de Egel zijn altijd goed

Goede prijs, snelle levering, prima verzorgt

Is zoals altijd zeer goed

Zeer vluggen levering en alles was correct

Vlug en alles correct geleverd

Uitstekend!

Bestelling zeer snel in huis. Helemaal niet duur. Altijd klein presentje bij de bestelling. Groot assortiment.

Het is netjes en snel bezorgd

Supr

Snelle levering en keurig verzorgt. Niet te gekke prijs.

Netjes en verzorgd

Al is het coronatijd het pakketje niet veel later binnen (1 dag) en toch netjes verzorgd

Geen opmerkingen

Zeer prettige ervaring van enkele jaren.

Snelle levering. Keurig netjes verpakt. Fijne medewerkers. Goede klachtbehandeling indien nodig. (Sporadisch) Telefonisch goed bereikbaar. Gewoon een super bedrijf.

Super snelle levering

Mijn levering kwam al heel snel, alles was goed verpakt en er zat nog een leuke attentie bij❤️

uitstekend

ik ben steeds goed op de hoogte gehouden over verschillende producten en een goede en correcte verzending van de goederen dank daarvoor

Zeer goede Serviërs dank u wel

Een hele fijne website

Fijne website Als je het niet kunt vinden of iets anders dan kan je ze ook bellen . Komt er al een paar jaar bij De Egel onlin!!! En dat bevalt nog steeds prima

Bestelling volgende dag ontvangen, met leuke extra's

goede service en binnen een paar dagen geleverd

de website is erg vol met producten die uitverkocht zijn, dat is erg jammer, zijn die te bestellen? ook dat wordt niet vermeld. Wat ik wel heb kunnen bestellen was er binnen de afgesproken tijd, top.

Heel erg goed

duidelijke website, goede prijzen en snelle levering. Ik zou hier zeker nog eens bestellen

Geweldige service, snelle levering en een extra erbij. Heel erg tevreden. Bedankt!

Ruim assortiment, snelle levering

Wat je nodig hebt vind je bij De Egel. Prijzen zijn altijd lager dan bij andere hobbyshops. Snelle levering en altijd een extra presentje.

Prima bedrijf

Opnieuw weer een snelle levering en altijd een extraatje erbij, attent

Snelle levering, goed verpakt

Ze hebben altijd wat ik zoek, een groot assortiment en betaalbaar. Goede service, snelle levering en goed verpakt. Altijd een leuk extraatje!

lekker snelle levering

wanneer je hier bestelt, dan heb je altijd een snelle levering.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire