alles voor een betere prijs dan elders

bijna alles watj e zoekt is aanwezig en dat voor minder dan bij een andere winkel, snelle levering en altijd iets leuks erbij. kortom;;; een super winkel

fijne shop

snelle levering , zelfs sneller dan aangegeven. 1 inktpad niet leverbaar ,maar netjes gelijk mijn geld terug .

een goede service en snelle levering met een schattig cadeautje.

Snelle en goede levering en een geweldige knuffelegel erbij waar mijn kleindochter zeer blij mee was.

Zeer goed.

Ik had flesjes verf bestel, daarvan waren er 2 stuk, heb ik een mail gestuurd en in twee dagen was het probleem opgelost, ik kreeg gewoon nieuwe flesjes, TOP.

Snel en goede levering. Soms zelfs met extraatje.

Dank U voor de snelle levering en wat leuk dat er verassing bij zat

Snel geleverd goed verpakt fijne winkel koop graag bij U .

Snel, netjes, gratis verzenden én kadootjes!

Zojuist viel mijn pakketje weer in de bus, bedankt voor de snelle verzending en het leuke kadootje! Top weer alles! Hartelijke groet, Rineke

Ern goede service

goede service en altijd een pr3sentje bij je bestelling

Goede prijs en vlotte levering!

Aardig dat ik ook nog een cadeautje bij kreeg!

Alles wordt keurig netjes geleverd en meestal voor de afgesproken datum plus iedere keer met iets extra's.

Goed service en snelle service

Goede en leuke site met snelle levering van de producten

prima service, redelijk snelle levering gezien Corona

Ik heb goede ervaringen met de Egel evt problemen worden snel opgelost

Snelle, goede service met altijd iets extra in het pakketjr

Veel keuze en perfecte levering

Bedankt voor het kadootje.

Website is een beetje lelijk, maar werkt erg goed. Functioneel. Bestelling en verzending erg snel en goed. Prijzen goed. Kortom: prima webshop.

snelle levering van de bestelling

bestelling snel bezorgd

Fantastisch, snelle levering, goede kwaliteit.

Zijn erg tevreden. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de bezorgtijd van de bestelling.

de bestelling was er eerder dan op de dite aangegeven. De prijzen zijn ook erg voordelig. Ik kom terug!

super

snelle service

Super service

De service is heel goed en de snelheid van de levering ook. Bij mijn bestelling zat ook nog een leuk cadeautje.

Snelle verzending.

Veel variatie en goede service . Altijd een verrassing erbij wat heel mooi is. Het pakketje is zorgvuldig verpakt en snelle bezorging.

Prima, accuraat

Prima leverancier met als extra touch altijd een presentje in de doos.

Top webwinkel

Snel geleverd en bedankt voor het leuke cadeau

Geweldig!!

Een fijne webwinkel waar ik graag bestel. Goede en snelle service met altijd een leuk presentje erbij. Ook goedkoper dan andere webwinkels. Het enigste minpuntje is dat als iets niet op voorraad is je lang moet wachten voor het er weer is. Maar dat zal zijn reden hebben. Toch is er meer dan genoeg om te kiezen.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire