Fijne winkel

Snelle service, net iets goedkoper dan de concurrent en je krijgt een leuke verrassing bij je bestelling. Zeker een aanrader.

Fantastice

Altijd heel snel geleverd en het bestelde is altijd okay. En ook heel leuk is de verrassing die jullie meestuurden... Altijd leuk. Dankjewel

Uitstekend snelle levering

Mijn ervaring is geweldig, meestal een mooi presentje er bij

Mijn ervaring is geweldig meestal een mooi presentje er bij. Snelle levering. Bestel regelmatig en altijd zeer tevreden

Super snel en heel leuk extraatje

Fantastisch zo snel een leuk cadeautje erbij en alles netjes verzorgd echt fantastisch tot snel

Netjes en leurig afgeleverd

Heel snel ik heb nu al mijn pakket binnen

Alles was prime en snel geleverd

Veel te lang gewacht op pakket

Helaas deze keer geen goede ervaring. Normaal altijd super tevreden. Pakket aantal maanden op moeten wachten. Werd t eindelijk geleverd op de dag dat wij net op vakantie waren vertrokken. Vandaag kon gelukkig mijn dochter het pakket ophalen. Gisteren kreeg ik namelijk al een bericht dat het weer terug gestuurd zou worden. Het was betaald en adres klopte ook en dacht echt even halloo ik mag bijna drie maanden wachten en dan wordt het terug gestuurd als het er twee weken ligt? Hoe dan en waarom. Hopelijk was dit de eerste en laatste keer want normaal altijd super revreden over de levering en service van de egel

Uitstekend!

Snelle en correcte service zoals altijd en een leuk cadeautje!

Altijd geweldig!

Wou dat alle webshops zo waren, snel, correct, goede prijzen en altijd iets leuks erbij. Bestel hier al vele jaren met heel veel plezier, complimenten voor de Egeltjes!

Fijne webshop!!!

Al verschillende keren een bestelling gedaan. Het wordt altijd netjes verpakt en ook een leuk extraatje erbij.

zeer tevreden

Zeer tevreden over de gehele lijn , alles netjes ingepakt , zeer goed op de hoogte gehouden over het verloop van de verzending , en zeker de zeer goede prijs niet te vergeten , en natuurlijk was ik verast door de leuke attentie die in het pakje zat .Ik ben zo tevreden dat ik al een nieuwe bestelling heb gedaan . groetjes linda

Snel goed geleverd

Alles snel goed verpakt ontvangen Er zit altijd een aardigheidje bij Kortom top !

Snelle en correcte levering

Voor het eerst hier besteld en zeer tevreden over de snelle en correcte service!

Zeer snel alles keurig verpakt

Snelle levering, perfect

Voor de zoveelste keer pakketje snel geleverd in prima staat, tevens weer een leuke attentie erbij ontvangen. Met vriendelijke groet Irene

Altijd netjes en snel bezorgd

Altijd netjes verpakt en bezorgd Snelle bezorging

Goede en snelle levering.

Alleen maar positieve ervaring

prima service en altijd leuk extra's, ik bestel regelmatig en nog nooit problemen gehad.

Snel geleverd, goed verpakt. Zelfs een presentje erbij.

Geweldige webwinkel

Heb al meerdere malen hier besteld en ik wordt hier heel goed behandeld.

Snelle levering, ruim assortiment

Goede en snelle levering. Plus altijd een presentje! Bij vragen meestal de dag erna antwoord. Ruim assortiment. Een tevreden klant :-)

Pakketje werd eerder bezorgd dan de datum die was vermeld! Helemaal top!!

Prima! Bestel hier zeker vaker!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire