Snelle levering nooit geen fouten en altijd een extraatje en een prima prijs.

Levering was eerder dan aangegeven en ook nog een kadootje!

Alles perfect

Altijd een snelle en nette levering

Prima service.

Bestelling keurig verpakt .en heel vlot bezorgd en een extraatje erbij .helemaal top.

Awesome Sauce

I got all my items early and I received extra gifts inside. Lovely fast service will gladly order more stuff in future!

Snel en zorgvuldig

Mijn bestelling deze keer eerder gekregen dan verwacht. Dus had mijn nieuwe Hobbyjournaal met een extraatje, super snel

geweldig

Super winkel.snelle levering ,goed verpakt kortom een aanrader

Super in een woord Snel en verzorgd

Supersnelle levering

Eerder ontvangen dan aangekondigd met extraatjes. Bedankt

Lekker snel netjes verpakt

Mooie hobbyspullen snelle verzending en altijd iets leuks bij je bestelling

Super netjes en super snel

Goed en snel

De bestelling wordt accuraat en snel uitgevoerd. Er is altijd een presentje bij.

Gewoon goed topper

slecht

krijg bericht van goed nieuws U bestelling wordt verstuurd krijg een dag later een mededeling sorry U bestelling heeft vertraging dan wordt de bestelling geleverd maar zonder commentaar zonder uit leg en is NIET compleet een zeer slecht zaak dus

Goede en snelle levering

Het zou op maandag verstuurd worden en heb het al gisteren i n huis dat is 5 dagen eerder

Prettig !

Altijd fijn om bij de egel te bestellen! Meestal snel geleverd, geen of lage verzendkosten. En een leuk extraatje erbij.

Geweldig!

Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling, snelle levering en ook nog leuke cadeautjes erbij! Top!

Geweldige service

Mijn bestelling bij De Egel heb ik snel ontvangen! Alles was goed verpakt. Zeker een aanrader voor elke hobbyist.

snel geleverd,... alles aanwezig. Altijd nog wat extra s. goed verzorgd.

Leuk shoppen, aardigheidje erbij, maar..

Niet alle hobby’s bij mij bekend, zou leuk zijn om ergens uitleg te kunnen terugzien waarvoor (bijvoorbeeld bij het kadootje) iets dient. Ook erg veel Engelse benamingen.

Een goede webwinkel!!

Snel, niet duur, heel groot assortiment en haast altijd een verrassing erbij.

Goed en altijd en cadeautje erbij

Goed, alleen vervelend dat ik maar een kleine bestelling had en het kwam in een best grote doos met veel verpakkingsmateriaal. En altijd leuk met een verrassing erbij.

Gied verpakt en snelle levering met leuke extraatjes.

Snelle levering Het extraatje bij de bestelling wordt zeker op prijs gesteld. Alles was keurig verpakt..

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire