Snel verzonden, zeer tevreden

Mijn bestelling werd snel verzonden. Heel attent dat er wat extra's bijgevoegd was. Niet tevreden met de bezorging, maar dat is niet de schuld van De Egel.

Ik kan De Egel iedereen aanbevelen

Ik koop daar al jaren. Hele snelle levering, en het leuke is je krijgt er altijd een extraatje bij. En niet te vergeten de prijs is goed.

Ik ben dik tevreden .de bestellingen zijn er steeds heel snel.

Ik kan het iedereen aanbevelen om daar uw bestellingen te doen . Heb al jaren ervaring met ze.nog niet een keer problemen.

Goede en snelle levering

Fijne ervaring. Hele snelle levering en wel netjes gemeld dat het langer kon duren.

groot assortiment

Goede service en snelle levering. Met een leuk presentje.

Een top webwinkel.

Goede service. Snelle verzending. En altijd een leuk presentje bij de bestelling.

Snele service, goede prijs kwaliteit verhouding.een tevreden klant

Goede snelle service,goede prijs kwaliteit verhouding.Een tevreden klant

Super service snelle levering

Wordt altijd goed geholpen zit altijd een verrassing bij waar je blij van wordt. Top winkel

keurig

altijd een snelle en verzorgde levering

Snellen levering en een extratje van hun Perfect

Altijd snelle leveringen, volgens aangegeven tijden.

Ik had heel wat versamagic besteld, keurig verpakt in huis gekregen en zelfs nog een extra kadootje er bij in nou dat kan toch niet mooier super service zeker nog een keer dat ik daar bestel..

Altijd snel en compleet

Goede en snelle afwikkeling van je bestelling, altijd iets extra’s in het pakket, dat maakt het extra leuk om je bestelling te ontvangen

Eerste keer daar besteld en de sevice was super en snel geleverd, goed verpakt en we kregen een extraatje. Helemaal geweldig. Zeker een aanrader!

door de snelle levering kon ik lekker verder haken

Super snel geleverd

mijn 1 ste bestelling was er super snel , Was erg tevreden

Goede service, snelle verzending, goede prijs en altijd een leuke attentie bij je bestelling

Topwebwinkel

Snelle correcte levering..met cadeautje! Leuk!! Prima adres,volgende keer weer bij , de Egel.

Top service!

Bestellen ging makkelijk, werd goed geïnformeerd over leveringsproces en dat ging supersnel. Bij het openen van de verpakking kreeg ik ook nog eens leuke extra’s! Heel erg leuk & bedankt

Snelle en goede levering

Mijn pakketje werd snel geleverd (fijn dat het een brievenbuspakketje was) en er zaten leuke extraatjes bij.

Alles is gekomen

Prima verzorgd

Goede ervaring. Snel bezorgd

Perfect, voortreffelijk en snelle service

Uitgebreide collectie, snel en nette levering. Ook telefonisch wordt je vriendelijk te woord gestaan. Kan niet anders zeggen perfect

Uitstekende webshop

Lekker snel en een leuk extra presentje

Perfecte service en levering.

Service heb ik ervaren met een stansmachine, deze werd thuis opgehaald en omdat deze niet gemaakt kon worden een nieuwe ontvangen. Levering is altijd heel snel en keurig verzorgd, ook de extra attentie is altijd een verrassing.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire