Super grote tien

prima service

Al reeds eerder artikelen van jullie gehad, tot alle tevredenheid. Keurig verpakt, en zeer snelle bezorging. Ook altijd weer een leuke verrassing er bij. Hartelijk dank daar voor. Kom zeker terug.

Goede service en snelle levering

Goede service. Snelle levering. En mooie extraatjes.

Alles naar wens geleverd

Alles naar wens geleverd

Geweldig goeie service, snel en correct

Producten besteld, snel en keurig verpakt ontvangen, en een leuk klein kadootje, helemaal tevreden!!

wat leuk, er zat ook nog een presentje bij.

Zeer tevreden over deze webshop

Altijd netjes op tijd en altijd een leuk cadeautje

Zoals altijd prima en bestel graag bij de Egel

Positief verrast!

De website zag er een beetje dubieus uit. Sommige pagina's deden het gewoonweg niet (zoals klantenservice, over ons & privacy policy). Ik besloot de gok toch maar te wagen. Ik was positief verrast dat mijn bestelling veel sneller binnen kwam dan verwacht. Gelukkig werd ik via e-mail goed op de hoogte gehouden van de tracking status van de bestelling. De producten waren goed verpakt en er zaten nog wat leuke extra's bij. Ik kom hier vast nog wel eens terug voor een volgende bestelling. Hopelijk zijn alle kapotte links dan wel gefixt!

Snelle levering ondanks corona

Mooie prijs veel keus en lekker snel

geweldige ervaring

verschillende pakketten besteld nog nooit verkeert gegaan. zeer veel vertrouwen in dit bedrijf goede communicatie en altijd denkend in oplossingen.

Goed verzorgd.

Mijn ervaring is dat jullie de klant vriendelijk te woord sta ook via de mail. Alles wat je besteld word netjes met het juiste aantal met zorg ingepakt.

Zeer snelle levering en uitstekend verpakt

Fijn aanbod, snelle levering! Alles helemaal geweldig!

Zelfs door de Corona crisis de andere dag in huis! Netjes verpakt, altijd iets extra erin! Echt super! Bedankt

Zeer snelle levering

Alle opdrachten correct uitgevoerd. Ondanks de corona is alles super snel geleverd

Goede service, snelle levering

Snelle levering en nog wat extra’s als verrassing!

Snel en goed geregeld en nog een extraatje erbij.

Echt super snel en goed verpakt. Echt een aanrader

Snelle en goed verzorgde levering

Geen opmerkingen. Snel geleverd en goed verzorgd. Zelfs een extraatje erbij.

Ik ben zeer tevreden over De Egel, snelle levering, altijd een extraatje en verreweg de goedkoopste.

Grote tien

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire