altijd is de bestelling optijd

altijd goed verpakt en de leuke attentie die erbij zitten bedankt ga zo door

Helemaal prima

Sneller dan verwacht ontvangen, producten netjes verpakt en ook nog met een leuke extra erbij!

Super!!!!

Prijstechnisch zeer aantrekkelijk! Snelle levering met altijd weer een heel leuk gratis kadootje erbij!

Mijn bestelling heb ik sneller dan verwacht ontvangen en ook nog een extraatje erbij. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Heel goed,

Snel en compleet

Steeds goede en snelle bezorging

Steeds goede en snelle bezorging

Zo blij met mijn bestelling zo eindelijk kan.ik aan de slag Super blij mee

Uitstekende webwinkel!

Ondanks dat er een mail kwam dat de levering een week zou duren kwam het pakketje toch heel snel en wat leuk, ook nog cadeautjes erbij!

Uitstekende producten voor mooie prijs en heel snel binnen

Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en ook nog een cadeautje erbij. Geweldig!

Tevreden over de bestelling...

Uitstekend.

Bestelling snel geleverd. Met zelfs een extraatje erbij. Super.

Geweldige service

Een duidelijk telefonisch antwoord gekregen, een mailtje geschreven...en de bestelling al de volgende werkdag ontvangen. Helemaal TOP!! Super blij!!

geweldig

eerste keer ,netjes in gepakt en netjes verzorgd

geweldige service

Snel telefonisch antwoord op mijn vraag gekregen, en de bestelling na een werkdag al netjes ontvangen. Buitengewoon fantastisch.

Absolute aanrader als website

Het eerste overleg via de mail over producten was snel en correct. Vlotte levering, binnen een paar dagen. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de aflevering. Niet alleen de bestelde producten zaten in de doos, maar ook extra folders, tips, en een aardigheidje was mee verpakt. Allemaal erg goed verzorgd. Het leek wel een verrassingsdoos. Voor ons de eerste keer bestellen, maar zeker niet de laatste keer.

Het uitpakken was gewoon een kadootje. Zoveel zorg. Een extraatje. Het raakte me en jullie staan nu in mijn favorieten. Dank jullie wel tot gauw.

100%tevreden

Dit is niet de laatste keer dat ik iets besteld heb

top!

Snelle levering, altijd een presentje een top team bij de egel!

weer snelle, uitstekende levering

Niets op aan te merken , alles prima!

Mijn bestelling goed en snel mogen ontvangen.

De bestselling kwam snel aan. De prijs voor de artikel goedkoopst van alle andere websites. Heel tevreden, zou zeker nog een keer een bestelling plaatsen.

In 1 woord geweldig.

Altijd netjes verpakt met een extraatje en snel bezorgd.

boven verwachting in deze tijd (corona)

Volgens het schrijven zou de levertijd wat langer kunnen zijn als normaal ivm corona,toch alles binnen 24 uur geregeld.Chappo

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire