Laden reviews...
1.553 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten noemen regelmatig snelle levering en keurige verpakking. De dienstverlening wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren, met duidelijke communicatie. veel bestellingen worden eerder geleverd dan gepland en er zit vaak een cadeautje in de doos. De algemene ervaring is zeer positief en probleemloos.
Heb goede ervaringen met de Egel.
Madelon
Koedijk
De Egel heeft een grote verscheidenheid aan hobbyproducten. De oude collecties gaan tegen aantrekkelijke reducties. Er is altijd een leuk cadeautje dat met de bestelling meegestuurd wordt. Kortom, een fijne hobbywinkel waar ik regelmatig een kijkje neem.
Brigitte
Purmerend
Goede service nette levering
Ali
Waddinxveen
Groot assortiment, vanaf €20,00 gratis verzending en je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt
Anneke
DELFT
aan te bevelen winkel
Georgette
hoboken - antwerpen
Alles wordt altijd keurig op tijd bzorgd
Joke
Lochem
Leuke webshop, veel keuze, makkelijk bestellen en snel geleverd
Anoesjka
Zevenaar
Ik ben zeer tevreden met mijn bestellingen bij De Egel.
28 July 2026
Truus
Veendam
Alleen de levering duurde wat langer, misschien door de levering van 1 product die later bij de Egel binnen kwam. Verder heel tevreden
28 July 2026
Joke
Terborg
Prima website, toch snel geleverd, en kwam netjes aan, toppie!!!!!!
Rene
Leiden
een fijne online winkel me een groot aan bod
Janny
Hoogkarspel
Bestelling zelfs 1 dag vroeger ontvangen dan aangegeven. Er was ook een cadeautje bij, maar jammer niet mijn ding.
Marie rose
Waver
Heel tevreden
Rita
Wilrijk
Webshop is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Prettige communicatie (ook telefonisch) en klantvriendelijk. Snelle levering. Heel blij mee, ik bestel er zeer regelmatig.
Sanne
Duiven
Relaxed winkelen, alles makkelijk vindbaar En vlotte afhandeling en bezorging! Een aanrader
Jo
Woubrugge
Pakketje was verzorgd. Blij met extraatje
Sonja
Putte
Een hele snelle reactie en verzending van mijn bestelling.
Yvonne
Borger
Netjes op tijd alles Verzonden, mooie duidelijke website en snelle levering
Jose
Nederweert
kon op de web side iets niet vinden en werd via de telefoon keurig verwezen naar het artikel wat ik zocht.
Nel
Nieuwpoort
Snelle levering, mooie producten en altijd goed!
Margareta
Volendam
Ik ben zeer tevreden
Lida
Best
Mooie producten Snel geleverd En daarboven o nog mooie gratis producten erbij Top bedrijf
Petra
Elsendorp
Zie boven.
Hildegard
Arnemuiden
Altijd op tijd leuk cadotje bij de aflevering
24 July 2026
Hannie
Spijkenisse
Altijd prima verzorgd.
24 July 2026
Stef
Belgie
De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.
Beijerlandselaan 180
3074ES Rotterdam