heel goed

snelle leverink

Mijn pakketje zou pas 06-10 geleverd worden, maar ik had gevraagd of het uitrrlijk op 03-10 geleverd kon worden Daar ik een aantal dingen, waaronder het hj ,die die week pas uit kwam, heel graag mee wilde nemen op vakantie Tot mijn grote vreugde is mijn pakket op 03-10 geleverd DANK JULLIE WEL

Altijd netjes verpakt en alles klopt altijd wat de orders betreft.

Goede verzorgde orders en netjes ingepakt bezorgt. Met meestal een kleine attentie wat altijd weer een verrassing is. Met zo snel mogelijk geleverd.

Snel en netjes geleverd! Gewoon goed dus.

De producten waren zo gevonden en besteld. De levering was snel en netjes. Ik ben er blij mee en kom zeker terug.

Tiptop

Aanrader voor creatievelingen..

Bestelling goed afgeleverd

Superblij met snelle levering

Ik heb onlangs bij De Egel besteld, het zou 8 oktober bezorgd worden maar het was er al 3 oktober. Was er superblij mee.

Erg goed

De bestselling zijn goed afgeleverd

Snelle levering, en nog een gratis geschenkje,ik ben heel tevreden

Tot nu toe.....erg netjes

Ik heb tot nu toe volste vertrouwen dat het netjes opgelost fast worden, contact is snel en goed op basis hiervan 8

Zeer netjes en snel geleverd

Besteld en 2 dagen later geleverd, super en altijd met een extra verrassing erbij

Goede spullen en een vlotte levering.

toppie

in 1 woord goed

Altijd goed

Super, altijd goed, keurige levering en goed verpakt. Krijg ook altijd een attentie bij de bestelling en dat is klantvriendelijk.

Veel keus

Veel producten, maar moet wel lang wachten op bezorging van het pakje.

Reuze tevreden

Heel blij met de goede service die jullie geven. En altijd een toegevoegde verrassing. Ga zo door. Ik ben reuze tevreden.

Was goed ingepakt ,en netjes bezorgd, en een goede service.

Snel ontvangen

Geweldig hele snelle levering leuke attenties bij je bestelling helemaal top

Het is altijd keurig in orde .

De leveringen kloppen altijd,en komen meestal op de afgesproken tijd. Ik ben heel tevreden,zo door gaan.

Mijn ervaring is heel goed

Het werd zelfs eerder afgeleverd dan was gezegd

Goede producten

Het is prettig winkelen online maar de bezorging is jammer genoeg een ramp, ik ben gewoon thuis en dan zeggen ze we konden het niet bezorgen.

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel en snelle levering

Altijd correct

Word altijd netjes en goed verpakt bezorgd Met een leuk presentje erbij. Met vriendelijke groet

Goede online hobbywinkel

Nette afhandeling en bezorging ben zeer tevreden hierover. En is er iets kun je gewoon contact hierover opnemen. Dus goede online winkel.

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.