Super goed

Wordt altijd netjes bezorgd en geleverd

Mooie produkten! Duurt alleen iets langer voordat het in huis is..

Supersnel en goed geleverd

Altijd goed verpakt en bij de bestelling zit altijd een gratis extraatje

Snelle levering en altijd een freebie erbij wat ik superleuk vind

Netjes alles verpakt. In een stevige doos.

Goede en snelle levering. En altijd een presentje er bij. Geweldig.

goede levering

mijn bestelling is correct en compleet geleverd zelfs met een presentje dank je wel

Houden je goed op de hoogte

materialen zijn prachtig verzending netjes verzorgd maar mis persoonlijke contact

ik ben blij met het knutsel materiaal maar mis de uitleg soms en is niet goedkoop .ik ben niet zo goed met de computer en plaatjes zijn niet altijd duidelijk dus als je de bestelling krijgt is het soms anders als ge dacht zoek maar eens uit welk materiaal je nodig hebt om bepaalde kaarten te maken ik vindt dat lastig en dan mis ik persoonlijk contact

Zeer vlot

Goed bezig hoor

Snelle levering en een leuk kadootje

Levering op tijd met een attentie erbij, zo leuk!

Snelle en korekte levering

De levering snel en goed.

Altijd een goede en snelle levering. En ook dit keer een leuk cadeautje erbij.

Snelle leverinen sltijd leuk om een verrassing erbij te ontvangen.

Snelle bezorging.

Snel binnengekregen, prima verzorgd.

veel keuze en snelle levering

Ik was dringend op zoek naar parelmoer papier en kwam bij De Egel uit. Ze hebben veel keuze, de site is heel duidelijk en het allerbelangrijkste voor mij is dat ze heel snel leveren richting België! Het leuke was ook dat er een fijne verrassing in het pakketje zat, altijd een pluspunt!

Gewoon goed

Netjes en snel ontvangen met een cadeautje extra erbij

Geweldig en snelle levering

Fijne winkel, snelle levering, zowel op fb als online erg leuk

Het was goed verzorgd en het extraatje wat erbij zat was een verrassing.

Helemaal goed

Altijd snelle bezorging goede verpakking super

Geweldig snel en netjes

Goede en snelle service

Snelle service en snel bezorgt

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.