Super snel geleverd

Meestal is de bestelling eerder binnen als verwachte datum Altijd een leuk extraatje erbij word gewaardeerd

snelle correcte levering

snelle correcte levering

snelle levering en altijd een kadootje

Altijd goed verzorgde bestelling en vlot berstuurd

Nooit problemen gehad en goed verzorgd pakket en vlot verstuurd.

Vriendelijk, luistert naar tips, echt goed, Rotterdamseigen.

Stevig verpakt en een “extraatje” erbij. Dat was een leuke verrassing.

Helemaal goed

Goede verzending…. Helemaal,tevreden

Ik ben super content. Ik heb nooit lang gewacht voor de levering. Ik vond altijd een verrassing in mijn pakje

Goed, leuk die extra dingen erbij

Snel.

Prima bedrijf

Al meerdere keren iets besteld, steeds perfect geleverd. Hoe klein de bestelling ook is, altijd zitten er een paar extraatjes bij, is het keurig verpakt en binnen 1-2 dagen door de brievenbus.

Hoewel de bestelling pas een week later verwacht werd ontving ik het na 2 dagen. Daarbij zaten ook nog 2 geschenken die ik goed kan gebruiken. Het product is super tegen een nette prijs. Dank voor de verrassende service!

Snelle vezending en goed verpakt. Met een kleine verrassing erbij. Leuk

Gewoon netjes geleverd

Nu weer goed,

Na vorige order is mijn mening als vanouds goed. Eerder order niet goed verlopen,levering pas na 3 weken, na herhaalde telefoontjes en e-mail.Kreeg geen antwoord waardoor dit werd veroorzaakt. Begreep van de afleveringsbon dat een artikel niet beschikbaar was, vertel dit bij telefonisch contact dan zijn er geen frustaties van mijn kant.

Prima, ik heb geen klachten over dit bedrijf.

De bestelling en bezorging, is ook altijd goed voorbereid, en afgehandeld, nooit geen problemen.

Bedankt

Bedankt voor de snelle verzending en het mooie cadeautje. Altijd een feestjes om een pakketjes van jullie te ontvangen.

Top altijd snel en netjes geleverd

Service is goed

Mijn ervaringen zijn goed. Service is goed.

Snelle levering met leuke surprise, top!

Makkelijke, overzichtelijke site, snelle levering. Blij met mijn producten. Zal jullie zeker aanbevelen.

Geweldige en service

Geweldige en snelle service levering altijd prima

alleen jammer dat er als extratje weer het zelfde dan de week ervoor bij zat jammer

Ze rammelen met je voeten

Bestelling gedaan. Nadat deze na meer dan 6 werkdagen nog altijd niet is verzonden en er geen uitleg komt waarom dat zo is, laat ik hen weten dat ik de bestelling annuleer en mijn geld graag teruggestort krijg. De volgende dag krijg ik 's morgens een mail dat men mij in de dag er over zal contacteren. Dit gebeurt niet. Maar 's avonds, nadat ze niet meer bereikbaar zijn, krijg ik wel ineens doodleuk de mail dat mijn pakket net in orde is gemaakt en wordt overhandigt aan post NL voor verzending. Nu kan ik dus weer fluiten naar mijn geld want ik moet dat ding dan weigeren en wachten tot het terug bij hen is en dan zullen ze dan wel lekker moeilijk doen zeker over het terugbetalen. Wat een rotzooi is dat daar zeg ineens! Laatste keer dat ze me daar nog zien.

Mijn favoriete webshop

Altijd een snelle levering en iets extra. Als ze iets niet hebben dan wordt het besteld. Ik ben al jaren fan van de egel. Ik kan het iedereen aanraden.

Altijd goed verzorgd en vlug.

Altijd goed verzorgd en dit keer wel heel vlot binnen, 1 dag!! Goede service ook.

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.